Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Rupert Neve Designs

5042 emulerar det nostalgiskt runda och komprimerade ljudet från gamla analoga bandspelare på två kanaler. Med en äkta kasettbandskonstruktion matas ett litet magnetiskt huvud som i sin tur är kopplat till en perfekt EQ:ad förstärkare, vilket ger den mest naturtrogna simuleringen på marknaden. Stänger man av tapeeffekten utgör 5042 dessutom en fullfjädrad lineförstärkare med en gainräckvidd på +/- 12db.
186370
Rackmonteringskit för att montera en enhet i halvrackformat på en vanlig 1U-plats i racket. Slät frontpanel och alla skruvar som behövs medföljer.
186372
Rackmonteringskit som är specialdesignat för att på ett snyggt och praktiskt sätt montera ihop två stycken enheter från Portico-serien i halvrackformat, så att de tillsammans tar upp en plats i racket 1U. 5221-RM monterar enheterna i horisontellt läge. Platta för att foga samman två enheter, bakpanel och alla skruvar som behövs medföljer.
186373
Den ambitiösa ljudteknikerns ständiga utmaning är att förvandla stereoljud till en 3D-upplevelse. Portico II Channel ger användaren verktygen till att färga och transformera signalen för att uppnå något som kan mäta sig med den stora, nervkittlande ljudbilden och känslan som ett liveframträdande har. Portico II är en kanalstripp där man inte bara har lagt fokus på knivskarpt ljud, utan även möjligheten att forma och modifiera ljudet in i minsta detalj. Portico II är byggd i 2U-rackformat och innehåller en fullfjädrad mikförstärkare, 4-bands-EQ, compressor, limiter, nivåmätare och en avancerad texturesektion med Silk-kontroll. Gräver man djupare finns det en ställbar de-esser, VCA-filter, transientoptimerat högpassfilter och parallellkomprimering. Portico II innehåller allt en kanalstripp ska ha - och lite till. Samtidigt är den lättanvänd och talar till den kreativa sidan hos ljudtekniker som vill göra sina drömmar verkliga.
186374
5014 är ett stereobreddningsverktyget som helt definierar om begränsningarna för hur traditionell tvåkanalsinspelning kan låta och hanteras. Genom en helt analog konstruktion med endast högkvalitetskomponenter rakt igenom kan 5014 med hjälp av justeringar av fas, bredd, djup och EQ modifiera och behandla stereoljud till oanade gränser. 5014 kan skilja på direkta närfältssignaler och omgivande källor, som sedan kan modifieras med hjälp av bredd- och djupkontroller för att skapa en perfekt stereobalans. Den inbyggda mittbands-EQn ger ytterligare möjligheter och en extern EQ- eller effektenhet kan även anslutas.
186365
5015 är en kombination av Rupert Neves 5012 och 5043 och innehåller både mikförstärkare med fristående transformatorpar, samt en komplett kompressor-/limitersektion. 5015 är helt analog och levererar äkta Rupert Neve-ljud, tillsammans med all flexibilitet som dagens inspelningsstudior kräver!
186366
5017 är en kombinerad mikförstärkare, kompressor och DI-box byggd i ett kompakt, tåligt metallchassi. Med två kanaler kan DI- och lineutgångarna behandlas separat med en blendkontroll som styr signalflödet. 5017 är perfekt för både live- och studiobruk tack vare sin kompakta design, enkla utformning och ypperliga ljudkvalitet. Transformatorerna är specialdesignade och levererar legendariskt ljud signerat Rupert Neve.
186367
5043 är en kritikerrosad kompressor/limiter med två individuella kanaler i 1U-halvrackformat. De båda kanalerna kan antingen användas oberoende av varandra, eller i kombination för att få en dubbel uppsättning kontroller. Används de båda kanalerna individuellt, t.ex. för att behandla en stereosignal, kan kontrollerna enkelt länkas ihop så att nivåerna hålls jämna. På baksidan finns dessutom telepluggar för att länka ihop flera enheter.
186371
5012 är en mikförstärkare med två kanaler som bygger på Rupert Neves specialdesignade transformatordesign. Förutom individuellt ställbar phase, mute, fantommatning och ett svepbart högpassfilter har 5012 en Silk-konstruktion som framhäver det stora, varma - klassiska Rupert Neve-ljudet. Mikförstärkaren levererar brusfri signal tack vare noga utvalda komponenter och perfekt balanserade filter. 5012 utstrålar kvalitet på alla sätt och vis, samtidigt som den är lätthanterlig och smidig i alla studiosammanhang.
186364
5032 är en kombinerad mikförstärkare och EQ med en egen transformatorkopplad lineingång för EQ-sektionen. Mikförstärkaren är av samma höga kvalitet som den som sitter i Rupert Neves 5012, men med 5032 har man även tillgång till en flexibel 3-bands-EQ. 5032 är byggd i 1U-halvrackformat och är perfekt för både inspelning och mixning med valbar mikrofon- eller lineingång. Båda signalerna har full tillgång till EQ:n och 5032 gör ett fantastisk jobb både som självständig enhet och som en del av ett större system.
186368
5033 är en 5-bands-EQ med den fantastiska prestanda som Rupert Neves namn står för. Med upphovsmannens specialdesignade transformatorer, 5-bands-EQ med perfekta kurvor, +/- 12 dB-justering av ingångsnivån och fem bypassfilter är 5033 utrustad med allt du behöver i equalizerväg. EQ-sektionen kan kopplas bort helt, vilket gör att 5033 även kan utgöra en lineförstärkare av högsta kvalitet med Rupert Neves legendariska transformatorer.
186369
The 5059 features 16 channels with individual level, pan, inserts, stereo-2 sends, and master texture controls, providing easy integration with outboard equipment, complete control for two separate stem mixes, and the ability to dial in analogue mojo in two modes. With the same sonic heritage as mixers used to create countless hit records, the 5059 Satellite Mixer imbues tracks with the legendary warmth and presence of a Rupert Neve design.
233989