Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Sabian

16" Artisan Vault Crash. Precis som en bra inspelning som gjorts ännu bättre har Artisan crasharna blivit remastrade för djupare, varmare och ännu mer komplexa musikaliska toner. Responsen är snabbare, fylligare och fullpackad med tonal färgning. Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är Artisan Crasharna exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
136520
18" Xs20 Chinese Brilliant finish. Rå och elak respons med en tight ton och hög aggressivitet. Använd den för att spela ljusa och skitiga ride patterns eller snabba attackerande accenter!
180803
17" AA Holy China i Brilliant Finish. Designad för Red Hot Chili Peppers Chad Smith är AA Holy Chinas i Brilliant Finish riktiga MONSTER! Den absolut volymstarkaste cymbalen i Sabians sortiment! Inte för den känslige! Kombinationen av 51 hål, stor raw bell, högprofil och bred kant skapar en unik och extremt explosiv china! Eller som Chad Smith själv säger, "- Holy SHIT!" Finns i 17"/19"/21" storlek.
259368
14"HHX Studio Crash. Tunn design för snabba och fulla accenter laddade med sprakande toner!
136319
17" HHX Legacy Crash. Med sin varma ton och känsliga respons kan Legacy crashen spelas riktigt högt men kommer alltid låta musikaliskt!
136334
18" Artisan Vault Crash. Precis som en bra inspelning som gjorts ännu bättre har Artisan crasharna blivit remastrade för djupare, varmare och ännu mer komplexa musikaliska toner. Responsen är snabbare, fylligare och fullpackad med tonal färgning. Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är Artisan Crasharna exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
136521
19" HHX Fierce Crash. Designad tillsammans med Jojo Mayer, spelar denna tunna crash snabbt och explosivt med mycket rå aggressivitet och skitig ton. Öppnar sig snabbt fullt ut med ett grymt bett som sticker ut oavsett vilken setup du ska kombinera den med!!
259304
22" Artisan Ride. Här har Sabian skapat en cymbal som har gäckat cymbaltillverkare i årtionden! Till att börja med levererar den ett kristallklart "stick-click" tillsammans med en aggressiv skitig, mörk ton som bubblar under ytan. Samtidigt en klar klocka och en fantastisk crashighet ! Elementen du finner i denna ride är så intensiva att det nästan blir övermäktigt! Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är detta ett exempel på ett riktigt mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
135869
14" Vault Artisan Hi-hat. Djup, mörk och fyllig hi-hat som levererar en komplett, krispig ton. Samtidigt med ett soft "tah" stick sound. Dynamiskt respons i alla nivåer. Med sin hand hamrade yta och kompletta musikaliskt fylliga, djupa ton är Artisan Hi-hats exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
136712
16" AAX X-Plosion Hi-hat. Framtagen med Sabians prisvinnande X-Plosion Crash design! Medium topp/medium-heavy botten kombinationen ger en fantastisk respons. Kan spelas öppet och volym starkt men ger också grym respons vid tightare och dynamiska groove. Finns även i 14" storlek.
259354
16" HHX Studio Crash. Tunn design för snabba och fulla accenter laddade med sprakande toner!
136330
19" HHX X-Plosion Crash i Brilliant finish. En modell med explosiv attack som blandas med mörka toner!
136398
14" Xs20 Medium Hi-Hat i Brilliant finish. Mycket prisvärd Hi-hat från Sabian med en medium-weight top för precis stick respons, och en heavy bottom för att förstärka klarhet och cut. Ett mångsidigt par som passar många stilar!
180812
17" HHX X-Treme Crash. En blandning av djupa, mörka skitiga toner med rejält bett och snabb decay!
136403
18" HHX X-Treme Crash. En blandning av djupa, mörka skitiga toner med rejält bett och snabb decay!
136405
19" Artisan Vault Crash. Precis som en bra inspelning som gjorts ännu bättre har Artisan crasharna blivit remastrade för djupare, varmare och ännu mer komplexa musikaliska toner. Responsen är snabbare, fylligare och fullpackad med tonal färgning. Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är Artisan Crasharna exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
199681
21" AAX Raw Bell Dry Ride i Brilliant finish. Med en mörk, obehandlad klocka som levererar klara, skärande toner och ett ride område med mycket krispighet med perfekt spridning är denna ride designad för att leverera oavsett volym och musik stil. Man kan kalla den mångsidig men den beskrivningen räcker inte för att få dig att förstå hur grymt bra denna cymbalen kommer få dig att spela och låta! Måste testas!
136099
21" HHX X-Treme Crash. En blandning av djupa, mörka skitiga toner med rejält bett och snabb decay!
136412
10" HHX Splash. Snabb, bitig och färgfull med en punchig attack och snabb decay! Modernt, mörkt sound!
136311
18" AAX Stage Crash i Brilliant finish. Explosiv modell med full respons. Levererar en fyllig, ljus högfrekvent ton för maximalt klipp i soundet!
136074
21" Xs20 Medium Ride Brilliant finish. En smakfull balans av "stick definition" och sjudande sound som levererar rena musikaliska toner i alla volymer i en populär 21" storlek. Smart designad från grunden av Sabians Vault team för att vara en riktig "bread-and-butter" ride som slår allt i sin prisklass!
259566
14" AAX Studio Hi-Hat i Brilliant finish. Idealisk för miljöer där du behöver hålla ner volymen. Varm och bra respons med mjuka, ljusa toner och fylligt öppet sound.
136652
14" AAX X-Plosion Hi-hat. Framtagen med Sabians prisvinnande X-Plosion Crash design! Medium topp/medium-heavy botten kombinationen ger en fantastisk respons. Kan spelas öppet och volym starkt men ger också grym respons vid tightare och dynamiska groove. Finns även i 16" storlek för dig som gillar stora Hi-hats!
259345
14" HHX Legacy Hi-hat. Ett perfekt matchat par med mycket känslighet som levererar ett rent, krispigt "stick" sound och stabilt pedal "chick" med varm ton. Precis som alla HHX Legacy modeller är även denna hi-hat musikaliskt mörk och fyllig!
136690
16" HHX X-Plosion Crash i Brilliant finish. En modell med explosiv attack som blandas med mörka toner!
136393
20" AAX Chinese i Brilliant finish. Ett modernt ljust sound med bitig respons som har både bash och trash i soundet!
136085
21" AAX Stage Ride i Brilliant Finish. Krispig och klar stick respons med lagom mycket ton.
136101
22" AAX Omni. Visionen Sabian hade när de skapade AAX Omni var att ta fram en cymbal som står i kontrast till allt annat du finner på marknaden. Inte en crash, inte en ride. OMNI är designad tillsammans med Jojo Mayer som en ny typ av cymbal som ska funka till allt och kunna spelas överallt. En medium-tung center i brilliant finish och en extra tunn kant i natur finish ger den självklart en unik look. Men det är framför allt den fantastiskt musikaliska tonen och balansen i frekvenserna som gör att den passar så bra in i vilket musikaliskt sammanhang som helst!
216574
22" HHX Legacy Heavy Ride. När du prövar Legacy Heavy Riden första gången kommer du märka direkt att artikulationen från stocken hålls lagom torr och krispig hela vägen tillsammans med en varm mjuk ton. En helt underbar heavy ride från Sabian!!
136385
10" AAX Splash i Brilliant finish. Extremt snabbt och ljust sound som levererar ett genomträngande klipp!
136033
10" HHX Evolution Splash. En högst känslig modell som levererar ljus, snabb och genomskärande projektion. Och massor av det!! Modernt mörkt sound med bra bett och snabb decay.
136308
10" XS20 Splash. Den snabba och ljusa responsen från den lilla, extra tunna, XS20 splashen är idealisk för snabba, splashiga markeringar och accenter som funkar till alla musikstilar.
180797
12" AAX Mini Chinese. Aggressiv, markerande kraft som skär igenom med rå attack och snabb decay. Det är precis detta denna mini china handlar om!
136036
12" HHX Splash. Snabb, bitig och färgfull med en punchig attack och snabb decay! Modernt, mörkt sound!
136315
17" AAX X-Treme China i Brilliant finish. Extremt snabb och öppen attack med ett rått, kraftfullt sound med snabb decay. Detta gör denna china till det perfekta valet om du vill ha något som går igenom allt oavsett volym. Visst, de andra i bandet kommer kanske hata dig men det spelar ingen roll när du hör denna china!
136126
18" HHX Fierce Crash. Designad tillsammans med Jojo Mayer, spelar denna tunna crash snabbt och explosivt med mycket rå aggressivitet och skitig ton. Öppnar sig snabbt fullt ut med ett grymt bett som sticker ut oavsett vilken setup du ska kombinera den med!!
136466
18" HHX Stage Crash. Crash i medium vikt med en riktig volym boost för kraftfull attack och fyllig varm respons!
136349
20" AAX V-Ride i Brilliant finish. En topp som är svarvad på exakt utvalda punkter tillsammans med en obehandlad botten ger en kristall klar, ren respons i alla volymer. Att just botten är obehandlad gör också att soundet blir kontrollerat i alla nivåer. Den obehandlade botten ytan tightar också till den övergripande responsen så ditt stick sound alltid är klart och krispigt!
136518
20" HHX X-Plosion Crash i Brilliant finish. En modell med explosiv attack som blandas med mörka toner!
136399
20" HHX Zen China. En unik inventerad china design som gör denna china enklare att spela på när du monterar den plant. Traditionellt hand hamrad från grunden för att sedan få en HHX hamring där man jämnat ut spelytan runt klockan. Resultatet är en fyllig, trashig China som öppnar sig lätt och ger mycket dynamik!
232171
22" HH Power Bell Ride. Kombinationen av en 8" raw bell klocka med en svarvad bow skapar en ride full av brutal power och superladdad ton!! A true beast!!!
136299
14" HHX Evolution Hi-hat. En hi-hat med känslig respons som levererar ett kristallklart krispigt svar som fortsätter även i de mest intensiva beats!
136687
15" HHX Legacy Hi-hat. Ett perfekt matchat par med mycket känslighet som levererar ett rent, krispigt "stick" sound och stabilt pedal "chick" med varm ton. Precis som alla HHX Legacy modeller är även denna hi-hat musikaliskt mörk och fyllig!
259286
16" HHX Stage Crash. Crash i medium vikt med en riktig volym boost för kraftfull attack och fyllig varm respons!
136328
17" HHX X-Plosion Crash i Brilliant finish. En modell med explosiv attack som blandas med mörka toner!
136395
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla