Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Sabian

22" AAX Omni. Visionen Sabian hade när de skapade AAX Omni var att ta fram en cymbal som står i kontrast till allt annat du finner på marknaden. Inte en crash, inte en ride. OMNI är designad tillsammans med Jojo Mayer som en ny typ av cymbal som ska funka till allt och kunna spelas överallt. En medium-tung center i brilliant finish och en extra tunn kant i natur finish ger den självklart en unik look. Men det är framför allt den fantastiskt musikaliska tonen och balansen i frekvenserna som gör att den passar så bra in i vilket musikaliskt sammanhang som helst!
216574
10" HHX Splash. Snabb, bitig och färgfull med en punchig attack och snabb decay! Modernt, mörkt sound!
136311
14" HHX Stage Hi-hat. Mångsidig och krispig respons med ett rent "stick"sound.
136694
10" AAX Splash i Brilliant finish. Extremt snabbt och ljust sound som levererar ett genomträngande klipp!
136033
18" HHX Stage Crash. Crash i medium vikt med en riktig volym boost för kraftfull attack och fyllig varm respons!
136349
21" HHX X-Treme Crash. En blandning av djupa, mörka skitiga toner med rejält bett och snabb decay!
136412
10" AAX O-Zone Splash med Multi-hole design som levererar ett ljust, luftigt sound som rör om.
136032
10" XS20 Splash. Den snabba och ljusa responsen från den lilla, extra tunna, XS20 splashen är idealisk för snabba, splashiga markeringar och accenter som funkar till alla musikstilar.
180797
14" AAX Studio Hi-Hat i Brilliant finish. Idealisk för miljöer där du behöver hålla ner volymen. Varm och bra respons med mjuka, ljusa toner och fylligt öppet sound.
136652
14" HHX Evolution Hi-hat. En hi-hat med känslig respons som levererar ett kristallklart krispigt svar som fortsätter även i de mest intensiva beats!
136687
18" HHX China. En brinnande kombination av heta toner och rå aggression! Levererar en bitig attack med brutalt snabb och funkig känsla!
136342
14" AAX X-Celerator Hi-hat i Brilliant finish. Med en räfflad Air Wave botten som tar bort oönskade air-lock och levererar mycket krispighet klippigt stick sound. Skär igenom med exceptionell klarhet i alla volymer!
136654
14" AAX X-Plosion Hi-hat. Framtagen med Sabians prisvinnande X-Plosion Crash design! Medium topp/medium-heavy botten kombinationen ger en fantastisk respons. Kan spelas öppet och volym starkt men ger också grym respons vid tightare och dynamiska groove. Finns även i 16" storlek för dig som gillar stora Hi-hats!
259345
20" AAX Chinese i Brilliant finish. Ett modernt ljust sound med bitig respons som har både bash och trash i soundet!
136085
20" HHX Zen China. En unik inventerad china design som gör denna china enklare att spela på när du monterar den plant. Traditionellt hand hamrad från grunden för att sedan få en HHX hamring där man jämnat ut spelytan runt klockan. Resultatet är en fyllig, trashig China som öppnar sig lätt och ger mycket dynamik!
232171
21" HHX Groove Ride. En funkig blandning av slag och ton med sjudande sound och känsla!
136380
21" HHX Legacy Ride. En lätt, crashig modell som levererar mycket "stick definition", "swosh" och mörka toner. Legacy Riden har ett osvarvat område på bowen, "sound control band design", som gör att du kan spela ut riden till max utan att tappa definition och tydlighet!
136381
14" AAX Mini Chinese. Aggressiv, markerande kraft som skär igenom med rå attack och snabb decay. Det är precis detta denna mini china handlar om!
136043
14" Vault Artisan Hi-hat. Djup, mörk och fyllig hi-hat som levererar en komplett, krispig ton. Samtidigt med ett soft "tah" stick sound. Dynamiskt respons i alla nivåer. Med sin hand hamrade yta och kompletta musikaliskt fylliga, djupa ton är Artisan Hi-hats exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
136712
18" HHX Fierce Crash. Designad tillsammans med Jojo Mayer, spelar denna tunna crash snabbt och explosivt med mycket rå aggressivitet och skitig ton. Öppnar sig snabbt fullt ut med ett grymt bett som sticker ut oavsett vilken setup du ska kombinera den med!!
136466
20" HHX Stage Ride. En krispig och klar stick respons packeterat med precis rätt mängd ton. HHX Stage Ride levererar varje slag!
136372
16" HHX Stage Crash. Crash i medium vikt med en riktig volym boost för kraftfull attack och fyllig varm respons!
136328
20" Artisan Vault Crash. Precis som en bra inspelning som gjorts ännu bättre har Artisan crasharna blivit remastrade för djupare, varmare och ännu mer komplexa musikaliska toner. Responsen är snabbare, fylligare och fullpackad med tonal färgning. Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är Artisan Crasharna exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
199682
8" AAX Splash i Brilliant finish. Extremt snabbt och ljust sound som levererar ett genomträngande klipp!
259332
14" HHX Click Hi-hat. Högprofils form från AA-serien, HH och HHX hamrad, hel svarvad botten och en top där utvalda områden svarvats resulterar i en hi-hat med grymt mycket kontroll och artikulation. Click Hats har det där distinkta nästan elektroniska click-track soundet! En av 4 vinnare i 2012 Players Choice models from SABIAN!
232168
17" Artisan Vault Crash. Precis som en bra inspelning som gjorts ännu bättre har Artisan crasharna blivit remastrade för djupare, varmare och ännu mer komplexa musikaliska toner. Responsen är snabbare, fylligare och fullpackad med tonal färgning. Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är Artisan Crasharna exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
202063
18" Artisan Vault Crash. Precis som en bra inspelning som gjorts ännu bättre har Artisan crasharna blivit remastrade för djupare, varmare och ännu mer komplexa musikaliska toner. Responsen är snabbare, fylligare och fullpackad med tonal färgning. Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är Artisan Crasharna exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
136521
12" HHX Splash. Snabb, bitig och färgfull med en punchig attack och snabb decay! Modernt, mörkt sound!
136315
16" AAX Studio Crash i Brilliant finish. Designad med en liten klocka för snabb respons. En kristall klar och fyllig ton med vackra accenter och sustain.
136058
18" HHX Evolution O-Zone Crash. Perforerad med 2" hål levererar denna innovativa crash ett rått, mörkt och skitigt bett! En killer cymbal som funkar både som effekt eller vanlig crash!
136346
20" AAX V-Ride i Brilliant finish. En topp som är svarvad på exakt utvalda punkter tillsammans med en obehandlad botten ger en kristall klar, ren respons i alla volymer. Att just botten är obehandlad gör också att soundet blir kontrollerat i alla nivåer. Den obehandlade botten ytan tightar också till den övergripande responsen så ditt stick sound alltid är klart och krispigt!
136518
22" HHX Legacy Heavy Ride. När du prövar Legacy Heavy Riden första gången kommer du märka direkt att artikulationen från stocken hålls lagom torr och krispig hela vägen tillsammans med en varm mjuk ton. En helt underbar heavy ride från Sabian!!
136385
16" Artisan Vault Crash. Precis som en bra inspelning som gjorts ännu bättre har Artisan crasharna blivit remastrade för djupare, varmare och ännu mer komplexa musikaliska toner. Responsen är snabbare, fylligare och fullpackad med tonal färgning. Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är Artisan Crasharna exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
136520
16" HHX Studio Crash. Tunn design för snabba och fulla accenter laddade med sprakande toner!
136330
19" AAX X-Plosion Crash i Brilliant finish. FULL av energi som exploderar med total, punching power!
136116
20" HHX Evolution Ride. En av Sabians bästsäljare! Kombinerar krispig attack och varma undertoner med en kristall klar topp och bra crashighet!
136362
14" AAX X-Plosion Crash i Brilliant finish. FULL av energi som exploderar med total, punching power!
259352
15" HHX Groove Hi-hat. En funkig känsla blandat med retro toner och krispig definition gör detta paret idealiskt för riktiga groove!
136696
15" HHX Legacy Hi-hat. Ett perfekt matchat par med mycket känslighet som levererar ett rent, krispigt "stick" sound och stabilt pedal "chick" med varm ton. Precis som alla HHX Legacy modeller är även denna hi-hat musikaliskt mörk och fyllig!
259286
16" HHX X-Plosion Crash i Brilliant finish. En modell med explosiv attack som blandas med mörka toner!
136393
17" AAX X-Treme China i Brilliant finish. Extremt snabb och öppen attack med ett rått, kraftfullt sound med snabb decay. Detta gör denna china till det perfekta valet om du vill ha något som går igenom allt oavsett volym. Visst, de andra i bandet kommer kanske hata dig men det spelar ingen roll när du hör denna china!
136126
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla