Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Sabian

14" HHX Stage Hi-hat. Mångsidig och krispig respons med ett rent "stick"sound.
136694
21" HHX Legacy Ride. En lätt, crashig modell som levererar mycket "stick definition", "swosh" och mörka toner. Legacy Riden har ett osvarvat område på bowen, "sound control band design", som gör att du kan spela ut riden till max utan att tappa definition och tydlighet!
136381
14" AAX Studio Hi-Hat i Brilliant finish. Idealisk för miljöer där du behöver hålla ner volymen. Varm och bra respons med mjuka, ljusa toner och fylligt öppet sound.
136652
20" HHX Stage Ride. En krispig och klar stick respons packeterat med precis rätt mängd ton. HHX Stage Ride levererar varje slag!
136372
14" AAX X-Plosion Hi-hat. Framtagen med Sabians prisvinnande X-Plosion Crash design! Medium topp/medium-heavy botten kombinationen ger en fantastisk respons. Kan spelas öppet och volym starkt men ger också grym respons vid tightare och dynamiska groove. Finns även i 16" storlek för dig som gillar stora Hi-hats!
259345
16" AAX Studio Crash i Brilliant finish. Designad med en liten klocka för snabb respons. En kristall klar och fyllig ton med vackra accenter och sustain.
136058
14" HHX Click Hi-hat. Högprofils form från AA-serien, HH och HHX hamrad, hel svarvad botten och en top där utvalda områden svarvats resulterar i en hi-hat med grymt mycket kontroll och artikulation. Click Hats har det där distinkta nästan elektroniska click-track soundet! En av 4 vinnare i 2012 Players Choice models from SABIAN!
232168
18" HHX Legacy Crash. Med sin varma ton och känsliga respons kan Legacy crashen spelas riktigt högt men kommer alltid låta musikaliskt!
136344
20" AAX V-Ride i Brilliant finish. En topp som är svarvad på exakt utvalda punkter tillsammans med en obehandlad botten ger en kristall klar, ren respons i alla volymer. Att just botten är obehandlad gör också att soundet blir kontrollerat i alla nivåer. Den obehandlade botten ytan tightar också till den övergripande responsen så ditt stick sound alltid är klart och krispigt!
136518
10" XS20 Splash. Den snabba och ljusa responsen från den lilla, extra tunna, XS20 splashen är idealisk för snabba, splashiga markeringar och accenter som funkar till alla musikstilar.
180797
16" AAX X-Plosion Crash i Brilliant finish. FULL av energi som exploderar med total, punching power!
136113
10" HHX Splash. Snabb, bitig och färgfull med en punchig attack och snabb decay! Modernt, mörkt sound!
136311
14" Vault Artisan Hi-hat. Djup, mörk och fyllig hi-hat som levererar en komplett, krispig ton. Samtidigt med ett soft "tah" stick sound. Dynamiskt respons i alla nivåer. Med sin hand hamrade yta och kompletta musikaliskt fylliga, djupa ton är Artisan Hi-hats exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
136712
14" HHX Evolution Hi-hat. En hi-hat med känslig respons som levererar ett kristallklart krispigt svar som fortsätter även i de mest intensiva beats!
136687
14" Xs20 Medium Hi-Hat i Brilliant finish. Mycket prisvärd Hi-hat från Sabian med en medium-weight top för precis stick respons, och en heavy bottom för att förstärka klarhet och cut. Ett mångsidigt par som passar många stilar!
180812
16" HHX Studio Crash. Tunn design för snabba och fulla accenter laddade med sprakande toner!
136330
17" HHX Legacy Crash. Med sin varma ton och känsliga respons kan Legacy crashen spelas riktigt högt men kommer alltid låta musikaliskt!
136334
18" AAX Chinese i Brilliant finish. Ett modernt ljust sound med bitig respons som har både bash och trash i soundet!
136068
18" HHX Fierce Crash. Designad tillsammans med Jojo Mayer, spelar denna tunna crash snabbt och explosivt med mycket rå aggressivitet och skitig ton. Öppnar sig snabbt fullt ut med ett grymt bett som sticker ut oavsett vilken setup du ska kombinera den med!!
136466
18" HHX Stage Crash. Crash i medium vikt med en riktig volym boost för kraftfull attack och fyllig varm respons!
136349
18" Xs20 Chinese Brilliant finish. Rå och elak respons med en tight ton och hög aggressivitet. Använd den för att spela ljusa och skitiga ride patterns eller snabba attackerande accenter!
180803
20" HHX Evolution Ride. En av Sabians bästsäljare! Kombinerar krispig attack och varma undertoner med en kristall klar topp och bra crashighet!
136362
10" AAX O-Zone Splash med Multi-hole design som levererar ett ljust, luftigt sound som rör om.
136032
10" AAX Splash i Brilliant finish. Extremt snabbt och ljust sound som levererar ett genomträngande klipp!
136033
10" HHX Evolution Splash. En högst känslig modell som levererar ljus, snabb och genomskärande projektion. Och massor av det!! Modernt mörkt sound med bra bett och snabb decay.
136308
12" HHX Splash. Snabb, bitig och färgfull med en punchig attack och snabb decay! Modernt, mörkt sound!
136315
14" HHX Evolution Mini China i Brilliant finish. Liten med ett funkigt sound och mörkt bett. Idealisk både för sig själv eller som del av en stack!
136316
18" HHX China. En brinnande kombination av heta toner och rå aggression! Levererar en bitig attack med brutalt snabb och funkig känsla!
136342
19" AA Holy China i Brilliant Finish. Designad för Red Hot Chili Peppers Chad Smith är AA Holy Chinas i Brilliant Finish riktiga MONSTER! Den absolut volymstarkaste cymbalen i Sabians sortiment! Inte för den känslige! Kombinationen av 51 hål, stor raw bell, högprofil och bred kant skapar en unik och extremt explosiv china! Eller som Chad Smith själv säger, "- Holy SHIT!" Finns i 17"/19"/21" storlek.
259390
20" HHX Zen China. En unik inventerad china design som gör denna china enklare att spela på när du monterar den plant. Traditionellt hand hamrad från grunden för att sedan få en HHX hamring där man jämnat ut spelytan runt klockan. Resultatet är en fyllig, trashig China som öppnar sig lätt och ger mycket dynamik!
232171
22" AAX Omni. Visionen Sabian hade när de skapade AAX Omni var att ta fram en cymbal som står i kontrast till allt annat du finner på marknaden. Inte en crash, inte en ride. OMNI är designad tillsammans med Jojo Mayer som en ny typ av cymbal som ska funka till allt och kunna spelas överallt. En medium-tung center i brilliant finish och en extra tunn kant i natur finish ger den självklart en unik look. Men det är framför allt den fantastiskt musikaliska tonen och balansen i frekvenserna som gör att den passar så bra in i vilket musikaliskt sammanhang som helst!
216574
14" AAX Stage Hi-hat i Brilliant finish. Väldigt hög respons med ljust rent sound som skär igenom klart på alla volym nivåer.
136650
14" HHX Legacy Hi-hat. Ett perfekt matchat par med mycket känslighet som levererar ett rent, krispigt "stick" sound och stabilt pedal "chick" med varm ton. Precis som alla HHX Legacy modeller är även denna hi-hat musikaliskt mörk och fyllig!
136690
15" HHX Groove Hi-hat. En funkig känsla blandat med retro toner och krispig definition gör detta paret idealiskt för riktiga groove!
136696
16" HHX Evolution Crash. Varm och explosiv respons som är snabb och klar med mycket projektion och cut. En av Sabians bästsäljare!
136322
17" AAX X-Treme China i Brilliant finish. Extremt snabb och öppen attack med ett rått, kraftfullt sound med snabb decay. Detta gör denna china till det perfekta valet om du vill ha något som går igenom allt oavsett volym. Visst, de andra i bandet kommer kanske hata dig men det spelar ingen roll när du hör denna china!
136126
20" Artisan Vault Crash. Precis som en bra inspelning som gjorts ännu bättre har Artisan crasharna blivit remastrade för djupare, varmare och ännu mer komplexa musikaliska toner. Responsen är snabbare, fylligare och fullpackad med tonal färgning. Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är Artisan Crasharna exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
199682
21" HHX X-Treme Crash. En blandning av djupa, mörka skitiga toner med rejält bett och snabb decay!
136412
14" AAX Mini Chinese. Aggressiv, markerande kraft som skär igenom med rå attack och snabb decay. Det är precis detta denna mini china handlar om!
136043
16" HHX Evolution O-Zone Crash. Perforerad med 2" hål levererar denna innovativa crash ett rått, mörkt och skitigt bett! En killer cymbal som funkar både som effekt eller vanlig crash!
136325
16" Xs20 dB Control Crash i Brilliant finish. Designad för "low-volume settings", detta är verkligen crashen för dig som vill kunna spela ut som vanligt men med lägre volym! Extra tunn modell som svarar snabbt och tyst och försvinner lika fort. Fortfarande med all ton du behöver men utan för mycket decibel. Repar du hemma, spelar in i en hemma studio, har bröllopsgig eller är på andra ställen där volymen måste hållas ner är detta ett perfekt val till ett fantastiskt pris!
259563
17" AAX X-Plosion Crash i Brilliant finish. FULL av energi som exploderar med total, punching power!
136114
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla