Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Sabian

18" AAX Stage Crash i Brilliant finish. Explosiv modell med full respons. Levererar en fyllig, ljus högfrekvent ton för maximalt klipp i soundet!
136074
18" AAX Studio Crash i Brilliant finish. Designad med en liten klocka för snabb respons. En kristall klar och fyllig ton med vackra accenter och sustain.
136076
18" HHX Fierce Crash. Designad tillsammans med Jojo Mayer, spelar denna tunna crash snabbt och explosivt med mycket rå aggressivitet och skitig ton. Öppnar sig snabbt fullt ut med ett grymt bett som sticker ut oavsett vilken setup du ska kombinera den med!!
136466
16" AAX X-Plosion Crash i Brilliant finish. FULL av energi som exploderar med total, punching power!
136113
22" Artisan Ride. Här har Sabian skapat en cymbal som har gäckat cymbaltillverkare i årtionden! Till att börja med levererar den ett kristallklart "stick-click" tillsammans med en aggressiv skitig, mörk ton som bubblar under ytan. Samtidigt en klar klocka och en fantastisk crashighet ! Elementen du finner i denna ride är så intensiva att det nästan blir övermäktigt! Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är detta ett exempel på ett riktigt mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
135869
18" HHX China. En brinnande kombination av heta toner och rå aggression! Levererar en bitig attack med brutalt snabb och funkig känsla!
136342
22" AAX Omni. Visionen Sabian hade när de skapade AAX Omni var att ta fram en cymbal som står i kontrast till allt annat du finner på marknaden. Inte en crash, inte en ride. OMNI är designad tillsammans med Jojo Mayer som en ny typ av cymbal som ska funka till allt och kunna spelas överallt. En medium-tung center i brilliant finish och en extra tunn kant i natur finish ger den självklart en unik look. Men det är framför allt den fantastiskt musikaliska tonen och balansen i frekvenserna som gör att den passar så bra in i vilket musikaliskt sammanhang som helst!
216574
16" Artisan Vault Crash. Precis som en bra inspelning som gjorts ännu bättre har Artisan crasharna blivit remastrade för djupare, varmare och ännu mer komplexa musikaliska toner. Responsen är snabbare, fylligare och fullpackad med tonal färgning. Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är Artisan Crasharna exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
136520
18" AAX Chinese i Brilliant finish. Ett modernt ljust sound med bitig respons som har både bash och trash i soundet!
136068
19" HHX Fierce Crash. Designad tillsammans med Jojo Mayer, spelar denna tunna crash snabbt och explosivt med mycket rå aggressivitet och skitig ton. Öppnar sig snabbt fullt ut med ett grymt bett som sticker ut oavsett vilken setup du ska kombinera den med!!
259304
21" AAX Stage Ride i Brilliant Finish. Krispig och klar stick respons med lagom mycket ton.
136101
19" Artisan Vault Crash. Precis som en bra inspelning som gjorts ännu bättre har Artisan crasharna blivit remastrade för djupare, varmare och ännu mer komplexa musikaliska toner. Responsen är snabbare, fylligare och fullpackad med tonal färgning. Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är Artisan Crasharna exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
199681
20" HHX Legacy Ride. En lätt, crashig modell som levererar mycket "stick definition", "swosh" och mörka toner. Legacy Riden har ett osvarvat område på bowen, "sound control band design", som gör att du kan spela ut riden till max utan att tappa definition och tydlighet!
136365
21" HHX X-Treme Crash. En blandning av djupa, mörka skitiga toner med rejält bett och snabb decay!
136412
22" HH Power Bell Ride. Kombinationen av en 8" raw bell klocka med en svarvad bow skapar en ride full av brutal power och superladdad ton!! A true beast!!!
136299
10" HHX Splash. Snabb, bitig och färgfull med en punchig attack och snabb decay! Modernt, mörkt sound!
136311
14" AAX Studio Hi-Hat i Brilliant finish. Idealisk för miljöer där du behöver hålla ner volymen. Varm och bra respons med mjuka, ljusa toner och fylligt öppet sound.
136652
14" HHX Legacy Hi-hat. Ett perfekt matchat par med mycket känslighet som levererar ett rent, krispigt "stick" sound och stabilt pedal "chick" med varm ton. Precis som alla HHX Legacy modeller är även denna hi-hat musikaliskt mörk och fyllig!
136690
14" Xs20 Medium Hi-Hat i Brilliant finish. Mycket prisvärd Hi-hat från Sabian med en medium-weight top för precis stick respons, och en heavy bottom för att förstärka klarhet och cut. Ett mångsidigt par som passar många stilar!
180812
17" Artisan Vault Crash. Precis som en bra inspelning som gjorts ännu bättre har Artisan crasharna blivit remastrade för djupare, varmare och ännu mer komplexa musikaliska toner. Responsen är snabbare, fylligare och fullpackad med tonal färgning. Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är Artisan Crasharna exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
202063
18" HHX Legacy Crash. Med sin varma ton och känsliga respons kan Legacy crashen spelas riktigt högt men kommer alltid låta musikaliskt!
136344
18" HHX Stage Crash. Crash i medium vikt med en riktig volym boost för kraftfull attack och fyllig varm respons!
136349
14" AAX X-Celerator Hi-hat i Brilliant finish. Med en räfflad Air Wave botten som tar bort oönskade air-lock och levererar mycket krispighet klippigt stick sound. Skär igenom med exceptionell klarhet i alla volymer!
136654
14" AAX X-Plosion Hi-hat. Framtagen med Sabians prisvinnande X-Plosion Crash design! Medium topp/medium-heavy botten kombinationen ger en fantastisk respons. Kan spelas öppet och volym starkt men ger också grym respons vid tightare och dynamiska groove. Finns även i 16" storlek för dig som gillar stora Hi-hats!
259345
14" HHX Click Hi-hat. Högprofils form från AA-serien, HH och HHX hamrad, hel svarvad botten och en top där utvalda områden svarvats resulterar i en hi-hat med grymt mycket kontroll och artikulation. Click Hats har det där distinkta nästan elektroniska click-track soundet! En av 4 vinnare i 2012 Players Choice models from SABIAN!
232168
18" Xs20 Chinese Brilliant finish. Rå och elak respons med en tight ton och hög aggressivitet. Använd den för att spela ljusa och skitiga ride patterns eller snabba attackerande accenter!
180803
18" Xs20 dB Control Crash i Brilliant finish. Designad för "low-volume settings", detta är verkligen crashen för dig som vill kunna spela ut som vanligt men med lägre volym! Extra tunn modell som svarar snabbt och tyst och försvinner lika fort. Fortfarande med all ton du behöver men utan för mycket decibel. Repar du hemma, spelar in i en hemma studio, har bröllopsgig eller är på andra ställen där volymen måste hållas ner är detta ett perfekt val till ett fantastiskt pris!
259564
19" AAX X-Plosion Crash i Brilliant finish. FULL av energi som exploderar med total, punching power!
136116
20" AAX V-Ride i Brilliant finish. En topp som är svarvad på exakt utvalda punkter tillsammans med en obehandlad botten ger en kristall klar, ren respons i alla volymer. Att just botten är obehandlad gör också att soundet blir kontrollerat i alla nivåer. Den obehandlade botten ytan tightar också till den övergripande responsen så ditt stick sound alltid är klart och krispigt!
136518
21" HHX Raw Bell Dry Ride. En klassiskt Sabian design med den mörka, råa klockan som levererar klara, skärande slag medan bow området sticker ut med krispig respons och den precis rätta mängden spridning. Designad för all leverera oavsett volym i alla musikstilar. Man kan kalla den mångsidig men den beskrivningen räcker inte till för att beskriva hur bra du kommer spela och låta med denna på kitet!
136383
14" HHX Evolution Mini China i Brilliant finish. Liten med ett funkigt sound och mörkt bett. Idealisk både för sig själv eller som del av en stack!
136316
14" HHX Stage Hi-hat. Mångsidig och krispig respons med ett rent "stick"sound.
136694
16" HHX Studio Crash. Tunn design för snabba och fulla accenter laddade med sprakande toner!
136330
17" HHX Legacy Crash. Med sin varma ton och känsliga respons kan Legacy crashen spelas riktigt högt men kommer alltid låta musikaliskt!
136334
18" HHX X-Treme Crash. En blandning av djupa, mörka skitiga toner med rejält bett och snabb decay!
136405
20" AAX Chinese i Brilliant finish. Ett modernt ljust sound med bitig respons som har både bash och trash i soundet!
136085
20" Artisan Vault Crash. Precis som en bra inspelning som gjorts ännu bättre har Artisan crasharna blivit remastrade för djupare, varmare och ännu mer komplexa musikaliska toner. Responsen är snabbare, fylligare och fullpackad med tonal färgning. Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är Artisan Crasharna exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
199682
14" AAX Mini Chinese. Aggressiv, markerande kraft som skär igenom med rå attack och snabb decay. Det är precis detta denna mini china handlar om!
136043
19" AA Holy China i Brilliant Finish. Designad för Red Hot Chili Peppers Chad Smith är AA Holy Chinas i Brilliant Finish riktiga MONSTER! Den absolut volymstarkaste cymbalen i Sabians sortiment! Inte för den känslige! Kombinationen av 51 hål, stor raw bell, högprofil och bred kant skapar en unik och extremt explosiv china! Eller som Chad Smith själv säger, "- Holy SHIT!" Finns i 17"/19"/21" storlek.
259390
20" HHX Evolution Ride. En av Sabians bästsäljare! Kombinerar krispig attack och varma undertoner med en kristall klar topp och bra crashighet!
136362
21" HHX Groove Ride. En funkig blandning av slag och ton med sjudande sound och känsla!
136380
21" HHX Legacy Ride. En lätt, crashig modell som levererar mycket "stick definition", "swosh" och mörka toner. Legacy Riden har ett osvarvat område på bowen, "sound control band design", som gör att du kan spela ut riden till max utan att tappa definition och tydlighet!
136381
8" AAX Splash i Brilliant finish. Extremt snabbt och ljust sound som levererar ett genomträngande klipp!
259332
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla