Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Sabian

21" HHX X-Treme Crash. En blandning av djupa, mörka skitiga toner med rejält bett och snabb decay!
136412
21" AA Bash Ride i Brilliant finish. Den senaste modellen i Sabians wash ride serie. Extremt lätt för sin storlek! Designad med en mindre klocka som hjälper till att kontrollera soundet när du behöver en ride - eller låt den enkelt öppna upp sig och basha på med det där stora stage soundet! Vilket du än vill ha levererar den lika bra på båda plan! Finns också i 24" storlek för dig som älskar STORA cymbaler!
259417
21" HH Crossover Ride. Denna modell handlar enbart om mångsidighet utan kompromisser. En mellanmörk musikalisk ton med ride och crash möjlighet och fantastiskt stick-sound i alla nivåer!
136519
20" HHX Zen China. En unik inventerad china design som gör denna china enklare att spela på när du monterar den plant. Traditionellt hand hamrad från grunden för att sedan få en HHX hamring där man jämnat ut spelytan runt klockan. Resultatet är en fyllig, trashig China som öppnar sig lätt och ger mycket dynamik!
232171
20" AAX V-Ride i Brilliant finish. En topp som är svarvad på exakt utvalda punkter tillsammans med en obehandlad botten ger en kristall klar, ren respons i alla volymer. Att just botten är obehandlad gör också att soundet blir kontrollerat i alla nivåer. Den obehandlade botten ytan tightar också till den övergripande responsen så ditt stick sound alltid är klart och krispigt!
136518
12" HHX Splash. Snabb, bitig och färgfull med en punchig attack och snabb decay! Modernt, mörkt sound!
136315
19" HHX Fierce Crash. Designad tillsammans med Jojo Mayer, spelar denna tunna crash snabbt och explosivt med mycket rå aggressivitet och skitig ton. Öppnar sig snabbt fullt ut med ett grymt bett som sticker ut oavsett vilken setup du ska kombinera den med!!
259304
22" AAX Omni. Visionen Sabian hade när de skapade AAX Omni var att ta fram en cymbal som står i kontrast till allt annat du finner på marknaden. Inte en crash, inte en ride. OMNI är designad tillsammans med Jojo Mayer som en ny typ av cymbal som ska funka till allt och kunna spelas överallt. En medium-tung center i brilliant finish och en extra tunn kant i natur finish ger den självklart en unik look. Men det är framför allt den fantastiskt musikaliska tonen och balansen i frekvenserna som gör att den passar så bra in i vilket musikaliskt sammanhang som helst!
216574
10" AAX O-Zone Splash med Multi-hole design som levererar ett ljust, luftigt sound som rör om.
136032
18" HHX Stage Crash. Crash i medium vikt med en riktig volym boost för kraftfull attack och fyllig varm respons!
136349
19" Artisan Vault Crash. Precis som en bra inspelning som gjorts ännu bättre har Artisan crasharna blivit remastrade för djupare, varmare och ännu mer komplexa musikaliska toner. Responsen är snabbare, fylligare och fullpackad med tonal färgning. Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är Artisan Crasharna exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
199681
10" XS20 Splash. Den snabba och ljusa responsen från den lilla, extra tunna, XS20 splashen är idealisk för snabba, splashiga markeringar och accenter som funkar till alla musikstilar.
180797
14" AAX X-Celerator Hi-hat i Brilliant finish. Med en räfflad Air Wave botten som tar bort oönskade air-lock och levererar mycket krispighet klippigt stick sound. Skär igenom med exceptionell klarhet i alla volymer!
136654
14" HHX Click Hi-hat. Högprofils form från AA-serien, HH och HHX hamrad, hel svarvad botten och en top där utvalda områden svarvats resulterar i en hi-hat med grymt mycket kontroll och artikulation. Click Hats har det där distinkta nästan elektroniska click-track soundet! En av 4 vinnare i 2012 Players Choice models from SABIAN!
232168
14" HHX Legacy Hi-hat. Ett perfekt matchat par med mycket känslighet som levererar ett rent, krispigt "stick" sound och stabilt pedal "chick" med varm ton. Precis som alla HHX Legacy modeller är även denna hi-hat musikaliskt mörk och fyllig!
136690
17" HHX Legacy Crash. Med sin varma ton och känsliga respons kan Legacy crashen spelas riktigt högt men kommer alltid låta musikaliskt!
136334
7" HHX Evolution Splash. En högst känslig modell som levererar ljus, snabb och genomskärande projektion. Och massor av det!! Modernt mörkt sound med bra bett och snabb decay.
136307
10" HHX Evolution Splash. En högst känslig modell som levererar ljus, snabb och genomskärande projektion. Och massor av det!! Modernt mörkt sound med bra bett och snabb decay.
136308
14" Vault Artisan Hi-hat. Djup, mörk och fyllig hi-hat som levererar en komplett, krispig ton. Samtidigt med ett soft "tah" stick sound. Dynamiskt respons i alla nivåer. Med sin hand hamrade yta och kompletta musikaliskt fylliga, djupa ton är Artisan Hi-hats exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
136712
14"HHX Studio Crash. Tunn design för snabba och fulla accenter laddade med sprakande toner!
136319
16" HHX Studio Crash. Tunn design för snabba och fulla accenter laddade med sprakande toner!
136330
18" Artisan Vault Crash. Precis som en bra inspelning som gjorts ännu bättre har Artisan crasharna blivit remastrade för djupare, varmare och ännu mer komplexa musikaliska toner. Responsen är snabbare, fylligare och fullpackad med tonal färgning. Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är Artisan Crasharna exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
136521
18" AAX Chinese i Brilliant finish. Ett modernt ljust sound med bitig respons som har både bash och trash i soundet!
136068
18" Xs20 Chinese Brilliant finish. Rå och elak respons med en tight ton och hög aggressivitet. Använd den för att spela ljusa och skitiga ride patterns eller snabba attackerande accenter!
180803
20" HHX Legacy Ride. En lätt, crashig modell som levererar mycket "stick definition", "swosh" och mörka toner. Legacy Riden har ett osvarvat område på bowen, "sound control band design", som gör att du kan spela ut riden till max utan att tappa definition och tydlighet!
136365
21" AAX Stage Ride i Brilliant Finish. Krispig och klar stick respons med lagom mycket ton.
136101
22" Artisan Ride. Här har Sabian skapat en cymbal som har gäckat cymbaltillverkare i årtionden! Till att börja med levererar den ett kristallklart "stick-click" tillsammans med en aggressiv skitig, mörk ton som bubblar under ytan. Samtidigt en klar klocka och en fantastisk crashighet ! Elementen du finner i denna ride är så intensiva att det nästan blir övermäktigt! Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är detta ett exempel på ett riktigt mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
135869
8" AAX Splash i Brilliant finish. Extremt snabbt och ljust sound som levererar ett genomträngande klipp!
259332
14" AAX Stage Hi-hat i Brilliant finish. Väldigt hög respons med ljust rent sound som skär igenom klart på alla volym nivåer.
136650
14" AAX X-Plosion Hi-hat. Framtagen med Sabians prisvinnande X-Plosion Crash design! Medium topp/medium-heavy botten kombinationen ger en fantastisk respons. Kan spelas öppet och volym starkt men ger också grym respons vid tightare och dynamiska groove. Finns även i 16" storlek för dig som gillar stora Hi-hats!
259345
15" HHX Legacy Hi-hat. Ett perfekt matchat par med mycket känslighet som levererar ett rent, krispigt "stick" sound och stabilt pedal "chick" med varm ton. Precis som alla HHX Legacy modeller är även denna hi-hat musikaliskt mörk och fyllig!
259286
16" Artisan Vault Crash. Precis som en bra inspelning som gjorts ännu bättre har Artisan crasharna blivit remastrade för djupare, varmare och ännu mer komplexa musikaliska toner. Responsen är snabbare, fylligare och fullpackad med tonal färgning. Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är Artisan Crasharna exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
136520
18" HHX Legacy Crash. Med sin varma ton och känsliga respons kan Legacy crashen spelas riktigt högt men kommer alltid låta musikaliskt!
136344
19" AA Holy China i Brilliant Finish. Designad för Red Hot Chili Peppers Chad Smith är AA Holy Chinas i Brilliant Finish riktiga MONSTER! Den absolut volymstarkaste cymbalen i Sabians sortiment! Inte för den känslige! Kombinationen av 51 hål, stor raw bell, högprofil och bred kant skapar en unik och extremt explosiv china! Eller som Chad Smith själv säger, "- Holy SHIT!" Finns i 17"/19"/21" storlek.
259390
21" HHX Groove Ride. En funkig blandning av slag och ton med sjudande sound och känsla!
136380
21" HHX Raw Bell Dry Ride. En klassiskt Sabian design med den mörka, råa klockan som levererar klara, skärande slag medan bow området sticker ut med krispig respons och den precis rätta mängden spridning. Designad för all leverera oavsett volym i alla musikstilar. Man kan kalla den mångsidig men den beskrivningen räcker inte till för att beskriva hur bra du kommer spela och låta med denna på kitet!
136383
22" HHX Legacy Heavy Ride. När du prövar Legacy Heavy Riden första gången kommer du märka direkt att artikulationen från stocken hålls lagom torr och krispig hela vägen tillsammans med en varm mjuk ton. En helt underbar heavy ride från Sabian!!
136385
14" AAX Mini Chinese. Aggressiv, markerande kraft som skär igenom med rå attack och snabb decay. Det är precis detta denna mini china handlar om!
136043
14" HHX Stage Hi-hat. Mångsidig och krispig respons med ett rent "stick"sound.
136694
16" AAX Studio Crash i Brilliant finish. Designad med en liten klocka för snabb respons. En kristall klar och fyllig ton med vackra accenter och sustain.
136058
16" AAX X-Plosion Crash i Brilliant finish. FULL av energi som exploderar med total, punching power!
136113
16" HHX Evolution Crash. Varm och explosiv respons som är snabb och klar med mycket projektion och cut. En av Sabians bästsäljare!
136322
17" Artisan Vault Crash. Precis som en bra inspelning som gjorts ännu bättre har Artisan crasharna blivit remastrade för djupare, varmare och ännu mer komplexa musikaliska toner. Responsen är snabbare, fylligare och fullpackad med tonal färgning. Med sin raw-bell design och hand hamrade yta är Artisan Crasharna exempel på riktiga mästerverk i cymbaltillverkning! Passar perfekt i vilket musikaliskt sammanhang som helst, vare sig det är Rock, Hip-Hop, R&B eller Jazz.
202063
17" HHX X-Treme Crash. En blandning av djupa, mörka skitiga toner med rejält bett och snabb decay!
136403
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla