Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

sE Electronics

sE Electronics Space "Special Portable Acoustic Control Environment" är ett proffesionellt akustikdämpnings filter.
Passar utmärkt till all typ av ljudinspelningar, med fokus på sång!

258471
sE DUAL PRO POP är ett smart puffskydd med svanhals och två membran. Ett i metall och ett i tyg som kan användas antingen individuellt eller samtidigt.
122452
Mikrofonpaket för begynnande proffs!I paketet ingår: • sE X1 stormembrans kondensatormikrofon • 2200a MKII Shock mount • Puffskydd • Reflexion Filter X • E-booklet med sångtekniker • 3m kabel
232266
Reflexion Filter i en mindre version att sätta bakom exempelvis trummikrofoner eller gitarrförstärkarmikrofoner.
122421
X1 är en stormembrans kondensatormikrofon med en -10db pad och lowcut filter, byggd för hand i sE&39;s fabrik i Shanghai. Precis som med sE&39;s andra produkter använder de sig även här av högkvalitetskomponenter som ger en mycket bra ljudkvalitet. X1 är ännu en milstope när det kommer till kvalitet och prestanda! Levereras med mikhållare. Kräver fantommatning.Capsule: Hand-built, large diaphragm, gold-sputtered capsule
Frequency Response: 20Hz-20KHz
Sensitivity: -32 dBV/Pa 25.1mV/Pa
Polar Pattern: Cardioid
Impedance: ≤ 200 Ohms
Equivalent Noise Level: 16dBA weighted
Max SPL for 0.5% THD@1000Hz: 125dB
Power Requirement: Phantom power 48V±4V
Connector: 3-pin
179983
GEMINI II kan närmast beskrivas som ett ståtligt flaggskepp vars rörbestyckade kanoner sätter sin prägel på mikrofonhistorien. De två rören i odjurets mage förgyller exempelvis sång med en extremt stor detaljrikedom och intimitet som inte hörts sedan urminnes tider samtidigt som mikrofonen återger den briljans vi vanligtvis bara förväntar oss av de allra bästa solid state-mikrofonerna. Transformator av borstad aluminium ingår.
122441
Högpresterande akustikabsorbent med sE Electronics U.S-patenterade lättviktsdesign. Reflection Filter X består av fyra lager akustikfilter komposit, ull, luft, skum och en ny RF-X klammer som fäster på i stort sett alla mikrofonstativ utan problem. Mikrofonstativ ingår ej.Ett vanligt problem i hemstudion är att man får "burkigt" sångljud, där för mycket av rummet låter. Detta beror på att mikrofonen inte bara tar upp det man sjunger eller spelar, utan även allt ljud som studsar i väggarna och tillbaks in i mikrofonen.Reflection Filter X är en portabel anordning för att spela in live med minskad rumsambiens. Det är ett avancerat filter som man fäster med det medföljande stativfästet bakom en mikrofon. Dess huvudsakliga syfte är att åstadkomma en torr sång- eller instrumentinspelning.Reflection Filter X speciellt användbar i studios med sämre akustikförhållanden men kan även användas för inspelningar i kontrollrum där uppträdaren samtidigt ska sköta inspelningen, eller i ”repstudior” för att minska rumsambiens.
232265
Voodoo Ribbons från SE är ny för 2010 och markerar en ny era vad det gäller Ribbon-mikrofonteknologi! Tills nu har den enda micken i världen att prestera mellan 20Hz-20KHz varit SE:s egna Rupert Neve-samarbete RNR1, känd som den bästa Ribbon-mikrofonen i världen. Voodoo-mikarna ger full frekvensåtergivning genom användandet av en ny mekanisk enhet patenterad designad av Siwei Zou, företagets VD. Denna extraordinära tekniska prestation får den traditionella Ribbon-kapseln att framkalla och fånga frekvenser från 20Hz till 20 KHz som ingen annan Ribbon-mikrofon på jorden. Ljudet är revolutionerande detaljerat, fantastiskt öppet och naturligt vilket gör denna mikrofon till det självklara valet för naturtrogna inspelningar av akustiska instrument och gitarrkabinett. Mickarnas unika förmåga att prestera ihop med dess brännheta utseende kommer göra Voodoos VR1 och VR2 till klassiker av sin tid.
181162
Z5600a II är en av de mest mångsidiga mikrofonerna på marknaden idag. Med ställbar riktningskaraktäristik i nio steg kan användaren enkelt finna ett passande upptagningsomfång för ändamålet vare sig det krävs rundtagande, njure eller åtta. En 10dB-pad skär bort mekaniskt oljud från fotsteg och vibrationer i stativet. Med sin naturliga värme och otroliga detaljrikedom genom hela ljudspektrumet lämpar sig mikrofonen inte bara för sång utan gör även underverk på t.ex. trumset och kör. Denna vackra mikrofon levereras med en förvaringslåda i trä, kablage samt transformator. Ett stryktåligt flight case försäkrar sedan att den tidlösa ensemblen vilar tryggt från det klampande som hör branschen till.
122440
X1R är sEs senaste tillskott i bandmikfrofonsegmentet. Tack vara sitt stora tålamod för ljudtryck blir X1R utmärkt att micka upp gitarrförstärkare, overhead för trummor, blås och stråk men även sång och gitarr. Testa själv!Huw Price från Music Tech Magazine recenserar X1R:"we put the X1R head-to-head against some other well-known ribbon mics. There really is no substitute for A/B testing and the X1R acquitted itself very well." "the sE X1R outgunned an Oktava ML52 and a Beyerdynamic M160 - both of which are dual-ribbon designs." "we found the sE far more versatile than the highly specialised Sontronics Sigma and Delta, and in our opinion it&39;s sonically superior to the oddly phasey Oktava ML52." "a warmth and sense of scale that is also reminiscent of the Coles 4038... the fact that we&39;re making this comparison at all is a credit to the X1R." " the sE X1R captured a sense of realism on acoustic guitar that would shame many similarly priced condensers." "we jammed the X1R against the speaker of a cranked-up guitar amp... Thanks to the high SPL handling provided by an internal metal diffuser, the X1R was totally unruffled. In fact, it produced an uncommonly detailed, smooth and natural tone. As a final act of abuse we zapped the X1R with phantom power and once again it came through unscathed thanks to sE&39;s protection circuitry." Hela testet kommer i decembernumret av Music Tech Magazine.
221438
När sE Electronics och Rupert Neve bestämde sig för att samarbeta var det redan givet att ett nytt kapitel i mikrofonhistorian var på väg att skrivas. Det första resultatet av samarbetet är RNR1. Denna bandmikrofon revolutionerar marknaden och vänder upp och ner på din bild av hur en riktigt bra mikrofon uppträder. Alla delar är speciellt utvalda för att tillsammans utgöra en otroligt precis och pålitlig enhet. RNR1 har allt som en studiotekniker med riktigt höga krav kan önska sig: varm och mjuk botten, ett otroligt djup i mittenfrekvenserna och en klarhet i de höga frekvenserna så att användaren får med viktig harmoni som försvinner i många andra mikrofoner.
172331
Shockmount med monterat puffskydd för sE X1/X1 USB m fl.
254962
Voodoo Ribbons från SE är ny för 2010 och markerar en ny era vad det gäller Ribbon-mikrofonteknologi! Tills nu har den enda micken i världen att prestera mellan 20Hz-20KHz varit SE:s egna Rupert Neve-samarbete RNR1, känd som den bästa Ribbon-mikrofonen i världen. Voodoo-mikarna ger full frekvensåtergivning genom användandet av en ny mekanisk enhet patenterad designad av Siwei Zou, företagets VD. Denna extraordinära tekniska prestation får den traditionella Ribbon-kapseln att framkalla och fånga frekvenser från 20Hz till 20 KHz som ingen annan Ribbon-mikrofon på jorden. Ljudet är revolutionerande detaljerat, fantastiskt öppet och naturligt vilket gör denna mikrofon till det självklara valet för naturtrogna inspelningar av akustiska instrument och gitarrkabinett. Mickarnas unika förmåga att prestera ihop med dess brännheta utseende kommer göra Voodoos VR1 och VR2 till klassiker av sin tid.
181163
sE2200 får en ansiktslyftning! sE2200A II C är en stormembrans kondensatormikrofon med cardioid riktning endast till skillnad från sE2200 A II Multi-Pattern som har tre olika upptagningslägen. Kräver fantommatning. Levereras med original shockmount-upphängning.
227856
sERN17 är det senaste exemplet på sE:s samarbete med Rupert Neve. Med en specialtillverkad, handbyggd transformator och världens minsta, guldstänkta mylarkapsel är känslan för detaljer enorm och resultatet enastående.
Mikrofonerna levereras i en trälåda med en Cardioidkapsel och fyra metallbehållare med plats för Cardiod med pad/cut-, omni- och Figure of 8-kapslar (kan köpas separat).  Med sERN17 skriver sE Electronics och Rupert Neve ännu ett nytt kapitel i mikrofonens historia!

Matchat par!
219959
sE4400a är en rykande färsk fortsättning på sE2200a och erbjuder i sin mångsidighet fyra olika riktningskaraktäristiker med val av dubblabass cuts och pads. I det förbluffande lilla gummibeklädda metallhöljet ryms dubbla membran på 2,54 cm. Mikrofonens plattadesign bjuder in till spännande uppmikningstekniker som klarar allt från att läggas platt på en virveltrumma till att återge den allra spädaste av röster. sE4400a levereras med en unik shockmount som möjliggör placering i svåråtkomliga miljöer samt svart flight case i aluminium.
122438
sE4400a är en rykande färsk fortsättning på sE2200a och erbjuder i sin mångsidighet fyra olika riktningskaraktäristiker med val av dubbla bass cuts och pads. I det förbluffande lilla gummibeklädda metallhöljet ryms dubbla membran på 2,54 cm. Mikrofonens platta design bjuder in till spännande uppmikningstekniker som klarar allt från att läggas platt på en virveltrumma till att återge den allra spädaste av röster. sE4400a levereras med en unik shockmount som möjliggör placering i svåråtkomliga miljöer samt svart flight case i aluminium.
122439
Världens första bärbara sångbås! Reflexion Filter är en smart produkt som låter dig spela in sång, gitarr etc, med ett torrare ljud utan att behöva akustikreglera inspelningsrummet. Det är portabelt, består av kvalitetsmaterial och det fungerar! sE Electronics Reflexion Filter är en portabel anordning för att spela in live med minskad rumsambiens. Det är ett avancerat filter som man fäster med det medföljande stativfästet bakom en mikrofon. Dess huvudsakliga syfte är att åstadkomma en torr sång- eller instrumentinspelning. Speciellt användbar i studios med sämre akustikförhållanden men kan även användas för inspelningar i kontrollrum där uppträdaren samtidigt ska sköta inspelningen, eller i ”repstudior” för att minska rumsambiens. Reflexion filtret består av 6 olika lager; det första av stansad aluminium som låter ljudvågorna gå igenom till ett lager av absorberande ull. Ljudvågen slår sedan mot ett lager av aluminiumfolie som hjälper till att ta bort energi och bryter upp de lägre vågfrekvenserna och vidare till ett luftområde som fungerar som en akustisk barriär. Ljudvågen passerar sedan ett lager av ull och sist ett lager av stansad aluminium som absorberar och diffuserar den återstående energin. Så här fungerar Reflexion filtret: De olika lagren både absorberar och diffuserar ljudvågorna som slår emot dem, som minskar energin som skulle slå emot väggar och andra ytor så det blir mindre reflekterande vågor som slår tillbaka mot mikrofonen. Reflexion filtret hjälper också till att förebygga så reflekterande ljud inte når bakom och på sidorna av mikrofonen. Dess form och storlek har testats för att maximera absorptionen medan filtret håller färgningen nere till bara runt 1dB och påverkar inte mikrofonens karaktäristik.
122419
Stormembrans kondensatormikrofon med handbyggd kapsel, inkl. shock mount gummiupphängning med integrerat pop-filter, sE´industri-standard RF-X Reflektionsfilter samt 3 meter kabel.Då sE introducerade X1 kondensatormikrofonen 2010 var det en av marknadens första handbyggda mikrofoner med stort dynamiskt omfång och SPL-hantering. X1 S är en förfinad version av denna moderna klassiker, och är förbättrad på många sätt - men lika prisvänlig som originalet.

Precis som föregångaren, använder X1 S en handtillverkad kondensatorkapsel, noggrant utformad och inställd av sE´s specialiserade tekniker med nästan 30 års erfarenhet inom framställning av mikrofonkapslar. X1 S är en av de mest brussvaga mikrofoner i sin klass och mikrofonens nya interna design ger ökad känslighet, dramatiskt förbättrad SPL-hantering, och en enorm reduktion av egenbrus.

X1 S har två valbara dämpningsnivåer, -10 dB och -20 dB pad som gör det möjligt att använda mikrofonen vid alla styrkeförhållanden - även med de högsta instrumenten... supertunga elgitarrer, fortissimo blåsinstrument och heavy-footed bastrumma. Välj mellan 80Hz eller 160 Hz low-cut filter för att ta bort lågfrekvent brum eller golvljud, eller för att kompensera för överdriven bas vid close-mic tekniker. X1 S´all-metal chassi avvisar effektivt all elektronisk interferens och brum - och den höga kvaliteten på höljet ger ett stilrent och snyggt utseende. 

Specifikationer
Kapsel 1" handtillverkadNjurkarakteristikFrekvensomfång 20 - 20,000 HzMax SPL 140/150/160dB (0/10/20 dB Attenuation pad)Dynamiskt område 131/141/151 dB (0/10/20 dB Attenuation pad)Low cut filter 80/160Hz, 6 dB/Oct valbartSignal/brum 85 dBKräver 48 V fantommatningDiameter 58 mm, längd 169 mmVikt 440 g
Ett reflektionsfilter gör det möjligt att begränsa oönskade reflektioner från omgivningen, och därmed ge möjlighet för bättre inspelningar, som normalt sätt endast uppnås i specialbyggda dämpade inspelningsrum. Helt avgörande för alla som ska spela in sång eller tal i vardagsrummet, sovrummet eller garaget.

RF-X är ett high-performance lättvikts akustikfilter. Nya material är utvecklade för att skapa en lätt utgåva som samtidigt bevarar stabilitet och dämpningsförmågan. RF-X är konstruerad som ett 4-lagers filter med en yttre kompositpanel, ett tygskikt, ett luftspaltslager och ett inre skumlager. Monterings-clamp och lättviktsdesign gör det möjligt att använda nästan vilket standard mikrofonstativ som helst.

Highlights
Akustiskt reflektionsfilterKan monteras på alla mikrofonstativFyra lagers akustisk filter designMulti-layer design som säkrar inspelning nästan helt utan klangförändring
300499
Uppdaterad version av Gemini, proffsmikrofonen som låter som om den kostar det dubbla! Stormembrans kondensatormikrofon. Elastisk upphängning ingår.
186966
SE Electronics Magneto är en kondensatormikrofon av hög kvalitet för musiker med en begränsad budget. 

Magneto har utformats från grunden för att ge utmärkt prestanda och hög ljudkvalité trots sitt låga pris.  
Utmärkt för att spela in sång och akustiska instrument. 

Frekvensomfång: 20Hz - 20kHz Känslighet: -34dB±3dB Karaktär: Cardioid Impedans: =200OhmMax SPL 0.5% THD@1000Hz: 140dB Ström krav: +48V DC Kontakt: 3-Pin XLR
236506
Stormembrans kondensatormikrofon med handbyggd kapsel, två dämpningsnivåer, low-cut, inkl. shock mount gummiupphängning med integrerat pop filter och 3-meter kabel.Detta paket innehåller, utöver X1 S Studio kondensatormikrofon, ett sE Isolation Pack med gummiupphängning och integrerat pop-filter som är oumbärliga verktyg för skydd mot lågfrekvent brus och muller samt problematiska puffljud. Quick-release mekaniken i upphängningen gör det lätt att montera på och av mikrofonen.

Då sE introducerade X1 kondensatormikrofonen 2010 var det en av marknadens första handbyggda mikrofoner med stort dynamiskt omfång och SPL-hantering. X1 S är en förfinad version av denna moderna klassiker, och är förbättrad på många sätt - men lika prisvänlig som originalet.

Precis som föregångaren, använder X1 S en handtillverkad kondensatorkapsel, noggrant utformad och inställd av sE´s specialiserade tekniker med nästan 30 års erfarenhet inom framställning av mikrofonkapslar. X1 S är en av de mest brussvaga mikrofoner i sin klass och mikrofonens nya interna design ger ökad känslighet, dramatiskt förbättrad SPL-hantering, och en enorm reduktion av egenbrus.

X1 S har två valbara dämpningsnivåer, -10 dB och -20 dB pad som gör det möjligt att använda mikrofonen vid alla styrkeförhållanden - även med de högsta instrumenten... supertunga elgitarrer, fortissimo blåsinstrument och heavy-footed bastrumma. Välj mellan 80Hz eller 160 Hz low-cut filter för att ta bort lågfrekvent brum eller golvljud, eller för att kompensera för överdriven bas vid close-mic tekniker. X1 S´all-metal chassi avvisar effektivt all elektronisk interferens och brum - och den höga kvaliteten på höljet ger ett stilrent och snyggt utseende. 

Specifikationer
Kapsel 1" handtillverkadNjurkarakteristikFrekvensomfång 20 - 20,000 HzMax SPL 140/150/160dB (0/10/20 dB Attenuation pad)Dynamiskt område 131/141/151 dB (0/10/20 dB Attenuation pad)Low cut filter 80/160Hz, 6 dB/Oct valbartSignal/brum 85 dBKräver 48 V fantommatningDiameter 58 mm, längd 169 mmVikt 440 g
300500
sE4 bygger på den välljudande karaktäristiken i sE1 och sE2 men erbjuder även extra funktioner såsom low cut-filter och 10dB-pad. Mikrofonen har oslagbar elektronik, möjlighet till utbytbara kapslar utöver den medföljande njuren dessa erhålls separat och levererasmed en robust shockmount och flight case. Toppklass!
122427
Stormembrans kondensatormikrofon med handbyggd kapsel, valbara dämningsnivåer och low-cut filter.Då sE introducerade X1 kondensatormikrofonen 2010 var det en av marknadens första handbyggda mikrofoner med stort dynamiskt omfång och SPL-hantering. X1 S är en förfinad version av denna moderna klassiker, och är förbättrad på många sätt - men lika prisvänlig som originalet.

Precis som föregångaren, använder X1 S en handtillverkad kondensatorkapsel, noggrant utformad och inställd av sE´s specialiserade tekniker med nästan 30 års erfarenhet inom framställning av mikrofonkapslar. X1 S är en av de mest brussvaga mikrofoner i sin klass och mikrofonens nya interna design ger ökad känslighet, dramatiskt förbättrad SPL-hantering, och en enorm reduktion av egenbrus.

X1 S har två valbara dämpningsnivåer, -10 dB och -20 dB pad som gör det möjligt att använda mikrofonen vid alla styrkeförhållanden - även med de högsta instrumenten... supertunga elgitarrer, fortissimo blåsinstrument och heavy-footed bastrumma. Välj mellan 80Hz eller 160 Hz low-cut filter för att ta bort lågfrekvent brum eller golvljud, eller för att kompensera för överdriven bas vid close-mic tekniker. X1 S´all-metal chassi avvisar effektivt all elektronisk interferens och brum - och den höga kvaliteten på höljet ger ett stilrent och snyggt utseende. 

Specifikationer
Kapsel 1" handtillverkadNjurkarakteristikFrekvensomfång 20 - 20,000 HzMax SPL 140/150/160dB (0/10/20 dB Attenuation pad)Dynamiskt område 131/141/151 dB (0/10/20 dB Attenuation pad)Low cut filter 80/160Hz, 6 dB/Oct valbartSignal/brum 85 dBKräver 48 V fantommatningDiameter 58 mm, längd 169 mmVikt 440 g
300498
SE4400A Microphone
Reflexion Filter Project Studio
Pop Shield
Mic Stand S1 - SMALL
254500