Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Singular Sound

Fotpedal för att få ut det mesta av din BeatBuddy!
Ger dig extra kontroll över BeatBuddy så som att lägga till markeringar, breaks, tap tempo, bläddra genom dina låtar m.m.
267246
Trummaskin i pedalform med över 200 färdiga låtar och 10 olika trumset, MIDI-Sync, hörlursutgång, stereo ut.

BeatBuddy - kraften från en trummaskin med enkelheten i en pedal. Denna pedal uppfanns under frustration över att det inte fanns en trummaskin i pedalformat för live- eller jam situationer. Andra trummaskiner är antingen för komplicerade, för svåra att hantera eller inte anpassade för att skötas live med funktioner så som olika rytmer, pause/unpause eller tap tempo. Med input från musiker blev BeatBuddy designad för att vara just den perfekta lösningen på denna frustration och problem. Efter att ha avslutat ingenjörsarbetet lanserade Singular Sound en crowdfunding-kampanj för att finansiera den första produktionen av BeatBuddy. Efter mindre än tjugo timmar var BeatBuddy fullt finansierad och detta var den mest framgångsrika kampanj någonsin för ett musiktillbehör. BeatBuddy har sedan dess blivit en favorit bland soloartister, musiklärare m fl.

Obegränsat innehåll
Skapa en låt eller trumset med den inkluderade BeatBuddy Managern och ladda ner nytt innehåll från det ständigt växande BeatBuddy biblioteket. Du kan även dela med dig av dina skapelser och upptäcka andra användares låtar på BeatBuddy Community Forum.Specifikationer
200 låtar (som du kontrollerar) i olika genrer
10 trumset
Hörlursjack
MIDI-Sync
1/4 Stereo input/output
Mini USB
SD Card

267247
MIDI kabel för synkronisering av MIDI-baserade loopers och effekter.
Denna kabel omvandlar BeatBuddy's PS/2 MIDI Sync till en 5 pin MIDI in/out port för att du ska kunna dra nytta av BeatBuddy's synkroniseringsfunktioner om du till exempel använder en sequencer eller annan MIDI-controller.
267245