Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

SM Pro Audio

SM Pro Audios DI-boxar har många extrafunktioner och är riktiga konverteringsgenier! Oavsett om du är keyboardist, elektronisk trummis, PA-/studioägare, professionell musiker eller en hobbyist, kommer SM Pro Audios DI-boxar hitta en plats i ditt rack.Q-DIQ-DI är en DI-box med 4 kanaler som även har en inbyggd linjemixer. Med dess inbyggda linjemixer kan man t.ex skapa sig en egen oberoende monitorlyssning redan på scen via dess AUX utgång eller hörlurar medan den konverterade balanserade signalen skickas vidare via XLR till mixerbordet. Mastervolymkontrollen på fronten styr både utnivå för AUX och hörlurar.
- DI-box med 4 kanaler
- Linjemixer med 4 kanaler
- ¼" telekontakter på ingångar
- Balanserade XLR utgångar
- Stereo line out (RCA)
- Volymkontroll per kanal
- Panorering per kanal
- Hörslursförstärkare 6,3 mm
- 20 dB pad per kanal
- Jordlyft
178910
SM Pro Audios DI-boxar har många extrafunktioner och är riktiga konverteringsgenier! Oavsett om du är keyboardist, elektronisk trummis, PA-/studioägare, professionell musiker eller en hobbyist, kommer SM Pro Audios DI-boxar hitta en plats i ditt rack.DJDIDJDI löser enkelt och billigt problemet att omvandla obalanserade signaler till balanserade vid inkoppling till mixers, PA eller inspelningsutrustning. DJDI är passiv och har steglös justerbar ingångssignal vilket gör den anpassningsbar till nästintill alla sammanhang.
- Två kanaler
- 2 st 1/4" obalanserade tele-ingångar
- 2 st transformatorisolerade XLR-utgångar
- Variabel ingångsattenuation
- Jordlyft
- 50k Ohm ingångsimpedans
260036
EP84 EP84 är en flerkanalig mikrofonpreamp packad med smarta funktioner och anslutningsmöjligheter och erbjuder åtta kanaler med högkvalitativ förstärkning. EP84 har inbyggda funktioner som återfinns på betydligt dyrare maskiner som tex individuella separata kontroller för gain, -20dB pad, low cut, 48V phantom och inserts på varje kanal. • Åtta högkvalitativa mikrofon preamps • 20Hz-20KHz +/-0,5dB • XLR och TRS på in/utgångar • Line in Individuella kontroller på varje kanal: • Gain • Insert • 48V phantom • Fasvändning • -20dB pad • 80Hz low cut
260034
SM Pro Audios DI-boxar har många extrafunktioner och är riktiga konverteringsgenier! Oavsett om du är keyboardist, elektronisk trummis, PA-/studioägare, professionell musiker eller en hobbyist, kommer SM Pro Audios DI-boxar hitta en plats i ditt rack.TRANZTSändare passande TRANZR
- 2st balanserade XLR-ingångar
- 2st obalanserade RCA-ingångar
260039
SM Pro Audios DI-boxar har många extrafunktioner och är riktiga konverteringsgenier! Oavsett om du är keyboardist, elektronisk trummis, PA-/studioägare, professionell musiker eller en hobbyist, kommer SM Pro Audios DI-boxar hitta en plats i ditt rack.DI-1DI-1 är en högkvalitativ aktiv DI-box för användning både i studio och i live-sammanhang och omvandlar obalanserade signaler från t.ex elgitarrer, elbas och keyboards till balanserade signaler redo att direkt pluggas in i mixers etc.
- Aktiv DI-box, 9v/fantom strömförsörjning
- Fantom indikator
- Jordlyft
- 0,-20,-40 db dämpning
144903
TRANZR wireless DI-system TRANZR + TRANZT bildar tillsammans en trådlös överföring av ljudsignaler via 2,4GHz bandet. TRANZ systemet går lika bra att använda till att skicka signaler trådlöst till aktiva monitorer i ett surround-system som att användas för att skicka signaler från scen till mixplats. Flertalet TRANZR (mottagare) kan kopplas ihop med en TRANZT (sändare) vilket gör att du tex kan skicka en signal trådlöst både till FOH mixer och för inspelning samtidigt till DAW.Systemet har en arbetsradie på upp till 30meter. Obs! TRANZT säljes separat.
- 7 valbara kanaler
- Arbetsradie på upp till 30meter
- 2st balanserade XLR-utgångar
- 2st obalanserade RCA-utgångar
- Drivs via 9-volt eller extern 12V
260038