Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Valter

BLAKBOX 4 är en ergonomiskt bakåtlutad cajon, utrustad med Valter&39;s 4-strängars justerbara sejare, justerbart bashål och inbyggt Valter Cajon Mic System med XLR-kontakt i ryggen. BLAKBOX är väldigt lättspelad, lättanvänd och extremt lätt att tycka om.Mått: 49x30x29cm Front: 3.2mm björkplywood Kropp: 10mm svart MDF Baksida: 10mm svart MDFCAJON MIC SYSTEM - Valter&39;s inbyggda dynamiska mikrofonsystem som eliminerar allt krångel med mikrofoner som rör sig ut ur position under konserter. Koppla bara in via XLR-kontakten på baksidan o spela!ERGONOMIC PROFILE - den här designen gör cajonen otroligt bekväm att sitta på. Du behöver inte böja dig ner så långt för att nå längre. Den lutade profilen i kombination med den mjuka justerbara sitsen är mycket mer skonsam för ryggen än den normala designen.CAJON DAMPER PAD - hjälper dig att kontrollera sustainen klangen i bastonen. Den reducerar även störande mellanfrekventa övertoner och tightar till ljudet.ADJUSTABLE SOUND PORT - gör det möjligt att pitcha bastonen för att optimera ljudet för rummet du spelar i. Denna funktion är till stor hjälp i de flesta live- eller studiosituationer.iiSNARE - är en 4-strängars sejare som ger möjlighet att isolera sejaren till diskantslagen och hålla basljudet rent och torrt. Den reagerar på minsta fingerslag och justeras med hjälp av medföljande insexnyckel.Valter Percussion har 15 års erfarenhet av cajonbygge ur en musikers synvinkel. Kärleken för rytm, sväng och lekfullt experimenterande har resulterat i underbara och innovativa instrument. Denna nya serie cajoner är tillverkad i samarbete med en av Spaniens bästa cajonbyggare. I och med detta har Valter rotat sig ännu djupare i traditionen samt bibehållit den höga kvalitet och uppfinningsrikedom som genom åren gjort dem till många musikers val.
179874
Det perfekta valet för den som vill ha proffskvalitet och sound till ett lägre pris. Basic Box ger bra tryck i basen och distinkta slapljud där mängden sejareffekt kan justeras enkelt genom att spänna eller släppa på stämskruven på instrumentets undersida.Mått: 47x30x29cm Front: 3mm björkplywood Kropp: 8mm grå MDF Rygg: 4mm björkplywoodvSNARE - är en 2-strängars sejare som ger en skön snärtig sejareffekt. Den kan justeras med en hjälp av en insexskruv på cajonens undersida. Släpp på spänningen så får du mer effekt, dra åt så får du mindre.CAJON DAMPER PAD - hjälper dig att kontrollera sustainen klangen i bastonen. Den reducerar även störande mellanfrekventa övertoner och tightar till ljudet.BASS PROJECTION RING - en förstärkning runt ljudhålet som ger mer styrka och djup till bastonen. Den ger också ett skönt rundat grepp när du bär cajonen.Valter Percussion har 15 års erfarenhet av cajonbygge ur en musikers synvinkel. Kärleken för rytm, sväng och lekfullt experimenterande har resulterat i underbara och innovativa instrument. Denna nya serie cajoner är tillverkad i samarbete med en av Spaniens bästa cajonbyggare. I och med detta har Valter rotat sig ännu djupare i traditionen samt bibehållit den höga kvalitet och uppfinningsrikedom som genom åren gjort dem till många musikers val.
179899
Den något större BIG BOX är fortfarande kungen på att leverera otroligt kraftfull och djup bas. Denna nya versionen är ännu mer känslig och dynamisk än den tidigare. De två tidigare sejarsystemen har reducerats till ett - Valters nya iiSNARE, som även det erbjuder möjligheten att hålla basen nästan helt ren från sejarskrammel. Mått: 49x34x34cm Front: 3.4mm björkplywood Kropp: 9mm björkplywood Rygg: 6.5mm björkplywoodiiSNARE - r en 4-strngars sejare som ger mjlighet att isolera sejaren till diskantslagen och hlla basljudet rent och torrt. Den reagerar p minsta fingerslag och justeras med hjlp av medfljande insexnyckel.CAJON DAMPER PAD - hjlper dig att kontrollera sustainen klangen i bastonen. Den reducerar ven strande mellanfrekventa vertoner och tightar till ljudet.ADJUSTABLE SOUND PORT - gr det mjligt att pitcha bastonen fr att optimera ljudet fr rummet du spelar i. Denna funktion r till stor hjlp i de flesta live- eller studiosituationer.Valter Percussion har 15 års erfarenhet av cajonbygge ur en musikers synvinkel. Kärleken för rytm, sväng och lekfullt experimenterande har resulterat i underbara och innovativa instrument. Denna nya serie cajoner är tillverkad i samarbete med en av Spaniens bästa cajonbyggare. I och med detta har Valter rotat sig ännu djupare i traditionen samt bibehållit den höga kvalitet och uppfinningsrikedom som genom åren gjort dem till många musikers val.
179902
Custom Box är perfekt för den som vill ha ett vackert och känsligt instrument med stor möjlighet att justera de små detaljerna i ljudet. Custom Box ger möjlighet att isolera sejarljud till diskanten samt hålla basen i princip helt ren från skrammel. Denna nya versionen har samma finesser som Standard Box men fronten är aningen tunnare, vilket ger än lite mer känslighet och en aning djupare bas. Mått: 47x30x29cm Front: 3.1mm valnöt/björkplywood Kropp: 9mm björkplywood Rygg: 6.5mm björkplywoodiiSNARE - r en 4-strngars sejare som ger mjlighet att isolera sejaren till diskantslagen och hlla basljudet rent och torrt. Den reagerar p minsta fingerslag och justeras med hjlp av medfljande insexnyckel.CAJON DAMPER PAD - hjlper dig att kontrollera sustainen klangen i bastonen. Den reducerar ven strande mellanfrekventa vertoner och tightar till ljudet.ADJUSTABLE SOUND PORT - gr det mjligt att pitcha bastonen fr att optimera ljudet fr rummet du spelar i. Denna funktion r till stor hjlp i de flesta live- eller studiosituationer.Valter Percussion har 15 års erfarenhet av cajonbygge ur en musikers synvinkel. Kärleken för rytm, sväng och lekfullt experimenterande har resulterat i underbara och innovativa instrument. Denna nya serie cajoner är tillverkad i samarbete med en av Spaniens bästa cajonbyggare. I och med detta har Valter rotat sig ännu djupare i traditionen samt bibehållit den höga kvalitet och uppfinningsrikedom som genom åren gjort dem till många musikers val.
179901
BEAT BOX är fullfjädrad proffscajon som är väldigt lättspelad, med en snyggt gråskuggad front som är specialbehandlad på insidan för maximal sejarrespons. Den 3mm tunna björkfronten i kombination med Valter&39;s nya iiSNARE och Bass Projection Ring ger en skön balans mellan djup bas och krispiga diskanttoner.Mått: 47x30x29cm Front: 3mm rökgrå björkplywood Kropp: 9mm björkplywood Rygg: 4mm björkplywoodiiSNARE - r en 4-strngars sejare som ger mjlighet att isolera sejaren till diskantslagen och hlla basljudet rent och torrt. Den reagerar p minsta fingerslag och justeras med hjlp av medfljande insexnyckel.CAJON DAMPER PAD - hjlper dig att kontrollera sustainen klangen i bastonen. Den reducerar ven strande mellanfrekventa vertoner och tightar till ljudet.ADJUSTABLE SOUND PORT - gr det mjligt att pitcha bastonen fr att optimera ljudet fr rummet du spelar i. Denna funktion r till stor hjlp i de flesta live- eller studiosituationer.Valter Percussion har 15 års erfarenhet av cajonbygge ur en musikers synvinkel. Kärleken för rytm, sväng och lekfullt experimenterande har resulterat i underbara och innovativa instrument. Denna nya serie cajoner är tillverkad i samarbete med en av Spaniens bästa cajonbyggare. I och med detta har Valter rotat sig ännu djupare i traditionen samt bibehållit den höga kvalitet och uppfinningsrikedom som genom åren gjort dem till många musikers val.
226935
Standard är gjord för att leverera en snygg, ren och fet bas och lagom skitigt snärtigt diskantljud - hur hårt eller löst du än spelar. Standard låter väldigt dynamiskt trots extra tjock front för att klara av även de hårdaste spelförhållanden och tack vare Valters innovativa finesser är den anpassningsbar för de flesta situationer och önskemål.Mått: 47x30x29cm Front: 3.4mm björkplywood Kropp: 9mm björkplywood Rygg: 6.5mm björkplywoodiiSNARE - r en 4-strngars sejare som ger mjlighet att isolera sejaren till diskantslagen och hlla basljudet rent och torrt. Den reagerar p minsta fingerslag och justeras med hjlp av medfljande insexnyckel.CAJON DAMPER PAD - hjlper dig att kontrollera sustainen klangen i bastonen. Den reducerar ven strande mellanfrekventa vertoner och tightar till ljudet.ADJUSTABLE SOUND PORT - gr det mjligt att pitcha bastonen fr att optimera ljudet fr rummet du spelar i. Denna funktion r till stor hjlp i de flesta live- eller studiosituationer.Valter Percussion har 15 års erfarenhet av cajonbygge ur en musikers synvinkel. Kärleken för rytm, sväng och lekfullt experimenterande har resulterat i underbara och innovativa instrument. Denna nya serie cajoner är tillverkad i samarbete med en av Spaniens bästa cajonbyggare. I och med detta har Valter rotat sig ännu djupare i traditionen samt bibehållit den höga kvalitet och uppfinningsrikedom som genom åren gjort dem till många musikers val.&160;
179900
Cajon är av sin natur ett lättspelat och intuitivt instrument, slår man två-tre slag så har man fattat hur allt fungerar. Når man inte ner till golvet med fötterna blir det dock svårare, Valter designade dessa barnmodeller för att ge alla chansen att kunna lira!Mått: 27x27x40
236281
Cajon är av sin natur ett lättspelat och intuitivt instrument, slår man två-tre slag så har man fattat hur allt fungerar. Når man inte ner till golvet med fötterna blir det dock svårare, Valter designade dessa barnmodeller för att ge alla chansen att kunna lira!Mått: 27x27x40
236282
Valters allra minsta cajoner är faktiskt shakers!Shakerbox i Björk/Birch som är en ljus modell med mjukt och lent ljud med bra volym.Säljes per st.
236283
Cajonen för de allra minsta, finns i flera färger.
Valters barnmodeller håller lika hög kvalitet i material och tillverkning som deras fullstora modeller.Mått:25x25x35
236279
Cajonen för de allra minsta, finns i flera färger.
Valters barnmodeller håller lika hög kvalitet i material och tillverkning som våra fullstora modeller.Mått:25x25x35
236280