Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Zoom

Evolutionen fortsätter!

Modulsystem
Zoom H5 har enkelt utbytbara mikrofoner och två kombinerade XLR/TRS-ingångar. Välj mikrofon efter på vilken miljö du spelar in i. MSH-6 kapseln för ”Mid-Side”-inspelning, SGH-6 som shotgunmikrofon, EXH-6 för två extra XLR/TRS-ingångar eller XYH-5 som stereomikrofon.
Inspelning med XYH-5

X/Y-inspelning täcker ett brett upptagningsområde samtidigt som det fångar in ljudet från mitten med klarhet och definition. Det är idealiskt för alla sorters liveinspelningar. Den med H5 medföljande mkrofonkapseln XYH-5 The XYH-5 har två matchade uniriktade kondensatormikrofoner med en upptagningsvinkel av 90°. De är uppsatta i en avancerad shockmount vars gummerade ytor minimerar alla former av hanteringsljud och vibrationer som kan störa ljudet. XYH-5 är designad föratt kunna hantera högre ljudnivåer än någon annan av Zooms handhållna inspelare — 140 dB SPL, eller med en enkel jämförelse — samma ljudvolym som ett jetplan på 60 meters avstånd!

Förbättrad på flera sätt
Zooms produkter utvecklas kontinuerligt för att möta de höga krav som användarna/ kreatörerna ställer. Med Zoom H5 Handy Recorder fortsätter den traditionen. Zoom H5 spelar in samtidigt på 4 spår och, som sin storebror Zoom H6, kan den använda alla Zooms utbytbara enheter. Det ger möjlighet att välja den bästa mikrofonen för varje tillfälle. Den flexibla och kraftfulla H5 tillhandahåller allt som behövs för att skapa flerspårsinspelningar, ljud till video, högklassig podcasting, radiosändningar och elektronisk nyhetsrapportering.

Inbyggda effekter
Zoom H5 har inbyggda effekter för att förfina inspelningen eller kompensera för ljudmiljöproblem. Low-cut filter för att ta bort låga frekvenser från t.ex. blåst och brum. Kompressor och limiter för att kompensera för nivåskillnader. Även metronom och stämapparat finns inbyggd!Översikt
• Använder ett system med utbytbara mikrofonenheter som kan bytas lika smidigt som objektivet på en kamera.
• Inkluderar en avtagbar X/Y mikrofonenhet (XYH-5) med utökade egenskaper och vibrationsdämpad upphängning för minimerat handljud.
• Kompatibel med alla Zoom ingångsenheter.
• Fyra spår simultan inspelning.
• Stor ljusstark LCD-display
• Spelar in direkt på SD och SDHC minneskort. Upptill 32 GB. SD-kort ingår (2 GB).
• Upp till 24-bit/96kHz WAV-fil eller olika MP3-format.
• Två mic/line ingångar med XLR/TRS combo-anslutningar, var och en med fantommatning och -20dB dämpning.
• Analogliknande volymkontroller på varje ingång.
• Smart skydd för att undvika ofrivillig ändring av inspelningsvolym.
• Plug-in spänning till myggor och liknande (2.5 V).
• Inbyggda effekter, tex low-cut filter, kompressor och limiter.
• Kromatisk stämapparat och metronom.
• Auto-record, Pre-record och Backup-record funktioner betyder att du aldrig kommer missa en lyckad tagning.
• MS decoding.
• Intern nedmixning från flerspår till stereo.
• Normalisera, splitta och trimma dina tagningar.
• Röstminne och upp till 99 markers per inspelning.
• A/B loop uppspelning.
• Variabel uppspelningshastighet och variabel tonhöjd utan att påverka hastigheten.
• Multikanal och stereo USB-ljudkort för PC/Mac/iPad med loop back-funktion.
• Lätt monterbar på DSLR eller videokamera med tillbehöret HS-1 Hot Shoe Mount adapter.
• Över 15 timmars driftstid med två st alkaliska AA batterier.
260670
Totalt 75 effekttyper
- Upp till fem effekter kan användas samtidigt
- 100 memory locations
- Inbyggd kromatisk stämapparat, loop-, och rytmmaskin
- Auto-spar-funktion
- Aux-ingång för MP3, smartphone etc.
256880
Stereomikrofon för iPhone, iPad och iPod touch.

ZOOM iQ5 är en högkvalitativ mid -side stereo kondensatormikrofon, perfekt för inspelning av musik och kompakt nog att stoppa i fickan. Anslut den till Lightning-porten på din iPhone , iPad eller iPod Touch och gör dig redo för att göra grymma stereoinspelningar.

iQ5 använder en unik roterande mekanism som gör det möjligt för ljudinspelning med rätt vänster-höger-stereoinställning oavsett om inspelningsmodulen används vertikalt eller horisontellt.

Mid-side inspelning gör det enkelt för alla att spela i realistiska ( och helt mono-kompatibla ) stereoljud. iQ5 har två mikrofonelement: en riktad "mid" mic som fångar ljudet som kommer framifrån och en dubbelriktad "sido"-mic som täcker signaler från omgivningen. Stereobredd kan ställas in på 90° eller 120° beroende på inspelningssituationen, eller du kan välja att spela in i mid- och sidomikrofonsignalerna som RAW-data och sedan använda ZOOMs Handy Recorder iOS app för att justera stereobredden från 30° till 150° . Detta gör att du kan gå från en tight ljud fokuserad på ett enda instrument till en bred bild som innehåller hela den omgivande atmosfären. Appen gör att du kan komprimera signalen i fas - sammanhängande mono, vilket är bra för intervjuer och andra röstinspelningar.

ZOOMs gratis Handy Recorder app är speciellt utformad för att användas med iQ5. Ladda ner den från App Store och installera på din iOS-enhet. Appen ger dig möjlighet att spela in i linjärt PCM-format för ljud av högsta kvalitet, eller i AAC-format för att spara lagringsutrymme. Det gör också att du kan tillämpa compressor, EQ och reverb , samt normalisera och dela filer.
Kompatibla enheter: iPhone 5, iPod touch (5th generation), iPad (4th generation), iPad mini
Operativsystem: iOS 6 eller senare
252978
En multieffektenhet i stompboxformat med några av Zoom&39;s mest berömda digitala effekter och förstärkar- och kabinettemuleringar. Man kan använda upp till sex effekter samtidigt och även kopplas till datorn som ljudkort.
232014
En av årets mest prisvärda och efterlängtade nyheter! Digitalportan som även fungerar som ett 8-Kanalares USB-Ljudkort och som dessutom kostar under 4.000! Med den nya ZOOM R16 blandas mångsidighet , kontroll och viktiga funktioner . I en enda enhet finns kraft nog att producera fullt professionella inspelningar . Länge Leve Portan!! Styr varje funktion i ditt favoritinspelningsprogram från reglagen på R16 för lätthanterlig mixning. Via USB hanteras populära program som Cubase, Logic, Live etc. Självklart finns en hörlursutgång och tillsammans med LED-mätarbryggan blir det en enkel sak att ställa rätt nivåer. ZOOM R16 gör det lätt att spela in upp till 8 mikrofoner. Använd dina miljömikrofoner, dialogmikrofonen, shotguns osv. samtidigt. Spela in ljudeffekter, dialog, omgivning osv. vid samma tillfälle och markera dina cuepunkter under tagning exakt där dom ska vara. Vid behov kan cuepunkter enkelt markeras även vid uppspelning. Paneldebatt , teater, föreläsning eller talkshow blir en barnlek att spela in. Inga missade repliker längre. En batteridriven enhet som tar dig ett steg längre utan att kompromissa med kvalitet även om Du har en begränsad budget. Överföringen av ljudfilerna till din dator går blixtsnabbt via USB 2.0 porten. Dra och släpp sedan ljudfilerna i ditt favoritredigeringsprogram och synka med cuepunkterna. Det betyder massor med tidsbesparing, speciellt vid filmning i naturliga omgivningar.
142932
Glöm inte att köpa till detta paketet när du köper din ZOOM H1! Innehåller: Vindskydd AC-adapter USB typ USB Kabel Justerbart Tripod stativ Vadderat case Adapter för mikrofonhållare
196670
Totalt 75 effekttyper
- Upp till fem effekter kan användas samtidigt
- 100 memory locations
- Inbyggd kromatisk stämapparat, loop-, och rytmmaskin
- Auto-spar-funktion
- Aux-ingång för MP3, smartphone etc.
256878
I dagens värld är hastigheten allt. Det blixtsnabba Zoom TAC-2 använder den senaste Thunderbolt™-tekniken för extremt låg fördröjning och den senaste tekniken inom högkvalitativt ljud, upp till 24-bit/192kHz. Lätt och portabel, men samtidigt robust.

En enda stor vridknapp kontrollerar alla parametrar . Oavsett om du använder den hemma, i studion eller på turnén, kan du lita på att ditt TAC-2 levererar kristallklart ljud.

Thunderbolt : Den ultimata höghastighetsanslutningen
Mer än dubbelt så snabbt som USB 3.0 - för att inte tala om tjugo gånger snabbare än USB 2.0 och tolv gånger snabbare än FireWire 800 - Thunderbolt är är utvecklat av Apple och Intel Labs. Tekniken gör att signalen överförs i en otrolig hastighet på 10 gigabit per sekund, vilket innebär att nästan ingen fördröjning.• 2-in/2-out höghastighets Thunderbolt™ ljudkort
• Stöd för inspelning och uppspelning av upp till 24-bit/192kHz
• Ultra-low latency audio streaming
• Två combo balanserade XLR / TRS -ingångar
• +48 V fantommatning för varje ingång
• Hi -Z -ingången möjliggör direkt anslutning av elgitarr eller bas
• Två balanserade TRS-utgångar för anslutning till förstärkare eller aktiva högtalare
• Hörlursutgång med oberoende nivåkontroll
• 7-läges LED-mätning för ingångs-, utgångs- och hörlursvolym
• Högpresterande Burr Brown mikrofonförstärkare med upp till 60 dB förstärkning
• 4x uppsampling under A/D- och D/A-omvandling för minskat buller och förbättrad tillföritlighet
• Asynkron överföring. Systemet blir opåverkat av datorjitter
• Enkelt användargränssnitt - allt kontrolleras av en enda vridknapp
• Bussdriven. Ingen växelström behövs
• Robust men ändå kompakt och lätt
• Fungerar med alla Thunderboltkompatibla Macintoshdatorer med OS X 10.8.5 eller senare
256887
H6 är perfekt för alla som gör ENG-arbete , särskilt när den används med tillvalet SGH-6 Shotgun mikrofonkapsel , som visas i det här exemplet . Här används SGH-6 för att fånga en nyhetshändelse, som spelas in på L/R-spår . Eftersom shotgunmikrofoner har ett smalare fokus ibland refererat till som mer "räckvidd" än en genomsnittlig mikrofon , är SGH-6 det perfekta valet när man spelar in på distans . Dessutom gör SGH-6 ett bra jobb med att plocka upp de frekvenser som produceras av den mänskliga rösten.Två externa handhållna mikrofoner för intervjuaren och intervjuperson är anslutna till ingångarna 1 och 3 , med backup externa lavaliers som är anslutna till ingångarna 2 och 4. H6 inbyggda effekter och kraftfulla mixningar gör den till enidealisk fält-mixer, low cut-filter kan användas för att minska vindbrus och kompressor/limiter kan användas för att kondensera dynamiskt omfång och det ger ett mer TV-vänligt ljud.
252890
Totalt 75 effekttyper
- Upp till fem effekter kan användas samtidigt
- 100 memory locations
- Inbyggd kromatisk stämapparat, loop-, och rytmmaskin
- Auto-spar-funktion
- Aux-ingång för MP3, smartphone etc.
- Inbyggd expressionpedal
256879
Om du behöver fler ingångar så är det bara att plugga in EXH-6 Dual XLR / TRS Combo-modul. Det gör att du kan ansluta upp till sex diskreta signaler från externa mikrofoner, instrument, mixers och bärbara musikspelare, vilket gör H6 till den minsta 6-spåriga ljudinspelaren i världen!Notera: EXH-6 stöder inte fantommatning.
252891
Totalt 75 effekttyper
- Upp till fem effekter kan användas samtidigt
- 100 memory locations
- Inbyggd kromatisk stämapparat, loop-, och rytmmaskin
- Auto-spar-funktion
- Aux-ingång för MP3, smartphone etc.
- Inbyggd expressionpedal
256881
PCF-8 är en specialdesignad väska till Zoom F8. Väskan är utformad så att F8 kan användas medan den ligger skyddad i väskan.

Öppningar för input av XLR/TRS-kablar som går att öppna och stänga.

Avtagbart vattentätt skydd med fönster.

Justerbart axelband.

Fickor fram och bak för extra utrymme.

Avtagbar bottenpanel så att man kan komma ut baksidan av F8. 
272821
APH-6 är ett tillbehörspaket för ZOOM H6 Handy Recorder. Det innehåller ett vindskydd som skyddar inspelningen mot vindbrus. En fjärrkontroll med REC, PLAY, STOP samt en del andra funktioner. En AC strömadapter med USB-anslutning.
252889
Gitarreffektprocessor och preamp med integrerad stämapparat, trummaskin och extremt många effekter för sin prislapp! Högtalarsimulator, upp till nio effekter samtidigt, 4 displayer, 12AX7 rör, upp till 16dB boost, 20 olika förstärkarmodeller, inbyggt USB-ljudkort, 120 DSP-effekter, svängbar pedal, 10 pedaleffekter, 297 userplatser, XLR utgångar och 60 sekunders loop. Inkl Cubase LE. Mycket bang for the buck alltså! Allt gitarristen behöver!
229188
Dubbla mid-sidemikrofoner för makalösa stereoinspelningar
Med Zoom iQ7 får du en mid-side kondensatormikrofon och avancerade funktioner som låter dig skapa extraordinära stereoinspelningar på din iPhone, iPad eller iPod Touch. Den är utmärkt till att spela in livemusik eller för att ge högkvalitativt ljud till din video.

In- och utgångar
iQ7 har en stor analog gain-ratt och en tre-segments LED-nivåmätare. På själva enheten sitter även en hörlursutgång placerad. En finess med den är att man slipper den störande fördröjningen som skapas i operativsystemet.

Specifikationer

- Mikrofontyp: Mid-Side (M-S) stereomikrofon (90°/120°/M-S)
- Maximal ljudstyrka in: 120dB SPL
- Input gain: +3 till + 43dB
- Ljudkvalitet: 44.1kHz/16bit, 48kHz/16bit
- Strömförsörjning: Från den anslutna iOs-enheten
- Anslutning till iOs-enhet: Lightning
- Ljudutgång: Stereo minitele (kombinerad hörlurs-/line-utgång)
- Mått: 54.5 x 57.2 x 26.5mm
- Vikt: 31.8g
- Kompatibla enheter: iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPod touch (5th generation), iPad (4th generation), iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3
- Kompatibla operativsystem: iOS 6.0 eller nyare
- Medföljande tillbehör: Bruksanvisning, vindskydd
- Extratillbehör: Vindpäls (WSU-1)

265496
Låg latency, ultraportabelt, högupplöst - det är bara några av egenskaperna hos nya UAC-2. Zoom är som vanligt tidiga med ny teknik och levererar här ett tjusigt USB 3.0-ljudkort för Mac och PC. Även iPad kan användas med Apple Camera Connection Kit.

The bus-powered UAC-2 adds two channels of 24-bit/192kHz high-resolution audio to any USB 2.0 or 3.0-equipped Windows or Mac computer—even to your iPad.* It utilizes USB 3.0 SuperSpeed technology for low latency and includes advanced features such as 4x upsampling, Loopback, and MIDI I/O. Plug in any microphone, line-level device, or instrument and use the UAC-2 for onstage playback, recording to a DAW, or enjoyment of high-res audio in your home or office. You can also use it for fast low-latency webcasting, podcasting, gaming, and other live streaming applications.

* Optional power adapter and Apple Camera Connection kit or Lightning to USB Camera Adapter required
269900
Dämpningskabel (attenuator):
Kabeln anpassar/dämpar signalen från H4n’s line-utång till DSLR-kamerans känsliga mikrofoningång.

Split-kabel:
Split-kabeln ger dig en hörlursutgång samtidigt som du skickar signalen till DSLR-kameran.

Vindpäls:
Vindpälsen reducerar ljudet av vind och andra oljud i dina inspelningar.

AC-adapter:
För användning utan batterier

USB-kabel:
För att koppla H4n till dator
265500
Multieffekt i pedalform med möjlighet att skicka effekter från appar till den via Bluetooth! Närmare 100 stompboxar och effekter! Allt i en pedal!With the size and weight of a typical single stompbox, the MS-100BT includes a thorough lineup of high-quality effects types. It features 92 stompbox effects and 8 amp models. Along with distortions, reverbs, modulations, choruses and other classic effects, its amp models simulate some of the most prized pieces of live and studio gear.
233665
TAC-8 är ett rackmonterbart ljudkort som är designat för att vara den centrala delen i både professionella sammanhang och i hemmiljö. En mängd möjligheter erbjuds genom 8 analoga ingångar och hela 10 analoga utgångar samt 10 digitala in- och utgångar (i både S/PDIF och ADAT) plus Word Clock och MIDI I/O. Oavsett om du vill spela in stora flerkanalsinspelningar i 24bit/192kHz utan att oroa dig över latency eller om du vill ta ditt scenframträdande till nya höjder så låter TAC-8 dig dra fördel av den senaste tekniken.

Perfekt för multitrackinspelning
Genom de 8 analoga ingångarna kan du t.ex. spela in trummor, bas gitarr och sång på samma gång. Tack vare Thunderbolt-tekniken så kommer du inte att få några problem med fördröjningar.

Användning på scen
Med TAC-8 kan du också få ljud i riktigt hög kvalitet på scenen när du kopplar in din laptop med Thunderbolt-kabeln. Anslut sedan TRS-utgångarna på baksidan av TAC-8 till ditt mixerbord eller PA-system. Oavsett om du är ett enmansband eller om TAC-8 och din dator är navet för bandets mjukvarueffekter så kan du genom de tio analoga utgångarna anpassa din rigg för dina behov.

In- och utgångar på baksidan
Digitala ADAT- och S/PDIF-in-/utgångar låter dig använda upp till 10 in- och utgångar från externa ljudinterface vilket ger dig totalt 18 ingångar och 20 utgångar. Word Clock möjliggör synkronisering mellan enheter. MIDI in/ut låter dig plugga in elektroniska keyboard, sequencers och trummaskiner och Thunderbolt försäkrar en precis audio- och MIDI-synkronisering.

Programvara
Ladda ner TAC-8 MixEfx, en gratis Mac-programvara som är specialdesignad för TAC-8. Det ger dig en komplett överblick och en grym mixer med reverb- och echo-effekter.

265498
Åtta kombinerade XLR/Tele-ingångar med +48 V fantommatining, dedikerade volymkontroller och Hi-z switchar på kanal 1 och 2 för att koppla in passiva instrument som gitarr eller bas. På baksidan finns tio balanserade utgångar för anslutning till monitorer, mixer, aktiva högtalare och effektenheter. In- och utgång för MIDI. S/PDIF, ADAT och Word clock in och ut. Två hörlursutgångar med egna volymrattar.
- Fungerar till PC, Mac och iPad* med USB 2.0 eller USB 3.0.
- *Kräver Apple Camera Connection kit eller Lightning till USB-adapter.
- Superspeed USB 3.0
- Latency: 2,2 ms roundtrip!
- Zooms UAC-serie använder det senaste inom USB-teknologi för att få den supersnabba överföringshastigheten på 5 Gbps via USB 3.0.
- Ljudupplösning i toppkvalitet upp till 24 bit/192 kHz.
270377
Vi presenterar H1 Handy Recorder!
Låt inte storleken lura dig. I H1 Handy Recorder har vi placerat vår välkända inspelningsteknologi, våra studiokvalitetsmikrofoner i den enklaste, smartaste och mest portabla enheten någonsin. Nu är Zooms inspelningsteknologi tillgänglig för alla. Och med ett oändligt antal applikationer så kan du ta med dig H1 överallt. Från musikframträdanden, låtskrivningssessioner och repetitioner till seminarium, konferenser, intervjuer och inspelning av ljud för video. Överallt levererar H1 ett kompromisslöst och rent ljud.

Låt inte storleken lura dig.
I H1 Handy Recorder har vi placerat vår välkända inspelningsteknologi, våra studiokvalitetsmikrofoner i den enklaste, smartaste och mest portabla enheten någonsin. Nu är Zooms inspelningsteknologi tillgänglig för alla. Och med ett oändligt antal applikationer kan Du ta med dig H1 överallt. Från musikframträdanden, låtskrivningsessioner och repetitioner till seminarier, konferenser, intervjuer och inspelning av ljud för video. Överallt levererar H1 ett kompromisslöst, rent ljud. 

Vad skiljer H1 från mängden? 
Som alla Zoom inspelare så är de inbyggda mikrofonerna konfigurerade enligt X/Y modellen för en oslagbar stereobild. Båda mikrofonerna sitter på samma lodaxel med exakt samma avstånd till ljudkällan. Det ger perfekt lokalisering och inga som helst fasfel. Resultatet blir en enastående stereo med naturligt djup och exakt återgivning av ljudkällans placering. Och allt finns under din tumme…

Superlätt att hantera
Med sitt helt nydesignade utseende och gränssnitt blir H1 även vår mest lättskötta inspelare. Alla funktioner finns under dina fingertoppar. Tex. trackmarker, auto record, low cut filter, nivå och volymkontroller. Allt med dedikerade reglage. Inget mer bläddrande i menyer!

Dela med dig
Med sin höghastighets USB 2.0 port blir överföringen av dina audiofiler till din dator en enkel match. Lyssna, editera, och dela med dig till dina fans , vänner eller uppdragsgivare. För att försäkra dig om att Du verkligen fångade det rätta ögonblicket finns en referenshögtalare, smart placerad på den ena kortsidan.
273611
8-kanals digitalporta som spelar in på SD-kort. Inbyggt USB-ljudkort 24/96, fungerar även som kontroller för ditt inspelningsprogram. Möjlighet att spela in på två kanaler samtidigt. Inbyggd stereomikrofon, fantommatning, över 150 DSP-effekter. 16 eller 24bit, 44,1/48kHz, kan drivas på batterier 4X AA, USB eller med inkluderad nätadapter. Två R8 kan kombineras via USB. 2GB SD-kort, 1,5GB trumloopar och Cubase LE medföljer.
216914
TAC-2R är ett kompakt och tåligt ljudkort med den senaste Thunderbolt-tekniken för blixtrande hastighet, obefintlig latency och den ultimata ljudkvaliteten upp till 24bit/192kHz. Det har en användarvänlig design och avancerade konverterare. TAC-2R är perfekt för studioinspelning, fältinspelning och ren ljuduppspelning. Det kan även användas som ett ultrastabilt MIDI-interface.

In- och utgångar
Thunderbolt-porten på baksidan skickar den digitala signalen till och från datorn samtidigt som det ger strömförsörjning åt TAC-2R. På framsidan finns två comboingångar för XLR/TRS vilket fungerar för de flesta mikrofoner och instrument.

Specifikationer

- 2-in/2-out höghastighets Thunderbolt-ljudkort
- Inspelning och uppspelning i upp till 24-bit/192kHz
- Ultralåg latency
- Två balanserade comboingångar för XLR/TRS.
- Hi-Z switchar tillåter direkt anslutning av en elgitarr eller elbas
- +48V fantommatning
- Två balanserade TRS-utgångar för anslutning till förstärkare eller aktiva högtalare
- 1/4 hörlursutgång med dedikerad volymkontroll
- Varje ingång har egen volymkontroll och LED för signalstyrka.
- Stor volymratt för utgående ljud
- Direct Monitor-knapp
- MIDI ingång och utgång
- Högpresterande mikrofonpreamps som klarar upp till +60dB förstärkning.
- 4x uppsampling under A/D- och D/A-konvertering för att minska brus och högre detaljrikedom
- Strömförsörjning via Thunderboltkabeln, ingen extern strömkälla behövs
- Robust metallkonstruktion gör ökad stryktålighet
- Fungerar med alla Thunderbolt-utrustadeApple-datorer med OS X 10.8.5 eller nyare.

265499
Världens första portabla inspelare med 6 kanaler och utbytbara ingångsmoduler!
Zoom H6 kommer för alltid att förändra hur du tänker dig ljudinspelning!
I över 30 år har Zoom skapat produkter med suverän ljudkvalitet - med Zoom H6 höjs ribban till en helt ny nivå!
Zoom H6 ger er den mest mångsidiga handinspelaren världen någonsin sett.
Oavsett vad du skall spela in - liveband, film, replokal, intervju, tv, radio, ENG, etc. - Zoom H6 hanterar det enkelt!Modulsystem
Zoom H6 har enkelt utbytbara mikrofoner och XLR/TRS ingångar. Välj mikrofon till den miljö Du spelar in i.
Behöver Du 6 st XLR/TRS anslutningar? Eller Mid/side stereo inspelning? Eller en shotgun mikrofon tillsammans med 4 st myggor? - Det finns alltid något som passar dig!
Shotgun-mikrofon och XLR/TRS finns som tillval6 Kanaler och ljudkort
Zoom H6 spelar in 6 kanaler samtidigt till 6 individuella spår eller stereomix med 6 nivå-mätare och 6 fysiska lättåtkomliga nivårattar.
Vid fältinspelning spelar du in på SD-kort Max 128GB Mer än 20 timmar med batteridrift!
Hemma kan du ansluta H6 till din dator så får du ett smidigt, 6/2 kanals ljudkort.Smarta funktioner
Backup-record spelar in en extra kopia av dina L/R spår, med 12db lägre gain. Om inspelningen distar, har du kvar en backup med lägre gain, så du kan rädda inspelningen. Pre-record spelar in 2 sekunder innan du trycker på Rec, och auto-record spelar in så fort den känner av en bestämt ljudnivå. Alla kan aktiveras som du önskar.Inbyggda effekter
Zoom H6 har inbyggda effekteter för att polera inspelningen eller kompensera för ljudmiljöproblem. Low-cut filter för att ta bort låga frekvenser från t.ex. blåst och brum. Kompressor och limiter för att kompensera för nivåskillnader.
Även metronom och stämapparat finns inbyggd!I förpackningen:
• Zoom H6
• XYH-6 X/Y mikrofon
• MSH-6 MS mikrofon
• SD kort 2gb
• Cubase LE
• WSH-6S Skumgummi vindskydd
• USB kabel
• HardcaseEgenskaper:
• Spelar in upp till 6-spår samtidigt
• 4 utbytbara mikrofoner/ingångsmoduler XY och Mid-Side moduler ingår
• Fantommatning för alla XLR-kanaler +12/+24+48V
• Ljud i HD-kvalitet upp till 24bit/96kHz. WAV eller MP3
• Inspelning: SD/SDHC/SDXC-card upp till 128GB
• Över 20 tim batteritid
• Gain/volym riktiga rattar och 20dB pad på varje kanal
• USB-ljudkort med 6 in och 2 ut för PC/Mac/iPad
• Tillval: Shotgun-mikrofon och 2 ch XLR/Tele modul
• Komplettera med blixtskofäste HS-1 för montering av H6 på din kamera
246911
Stereomikrofon för iPhone, iPad och iPod touch.

ZOOM iQ5 är en högkvalitativ mid -side stereo kondensatormikrofon, perfekt för inspelning av musik och kompakt nog att stoppa i fickan. Anslut den till Lightning-porten på din iPhone , iPad eller iPod Touch och gör dig redo för att göra grymma stereoinspelningar.

iQ5 använder en unik roterande mekanism som gör det möjligt för ljudinspelning med rätt vänster-höger-stereoinställning oavsett om inspelningsmodulen används vertikalt eller horisontellt.

Mid-side inspelning gör det enkelt för alla att spela i realistiska ( och helt mono-kompatibla ) stereoljud. iQ5 har två mikrofonelement: en riktad "mid" mic som fångar ljudet som kommer framifrån och en dubbelriktad "sido"-mic som täcker signaler från omgivningen. Stereobredd kan ställas in på 90° eller 120° beroende på inspelningssituationen, eller du kan välja att spela in i mid- och sidomikrofonsignalerna som RAW-data och sedan använda ZOOMs Handy Recorder iOS app för att justera stereobredden från 30° till 150° . Detta gör att du kan gå från en tight ljud fokuserad på ett enda instrument till en bred bild som innehåller hela den omgivande atmosfären. Appen gör att du kan komprimera signalen i fas - sammanhängande mono, vilket är bra för intervjuer och andra röstinspelningar.

ZOOMs gratis Handy Recorder app är speciellt utformad för att användas med iQ5. Ladda ner den från App Store och installera på din iOS-enhet. Appen ger dig möjlighet att spela in i linjärt PCM-format för ljud av högsta kvalitet, eller i AAC-format för att spara lagringsutrymme. Det gör också att du kan tillämpa compressor, EQ och reverb , samt normalisera och dela filer.
Kompatibla enheter: iPhone 5, iPod touch (5th generation), iPad (4th generation), iPad mini
Operativsystem: iOS 6 eller senare
252979
Adapter för att fästa en Zoom Handy Recorder i cold-shoe/blixtskofästet på en DSLR-kamera.
219527
Multieffektpedal för bas. Upp till fyra effekter kan användas samtidigt, 50 presets. 52 effekter, sex förstärkarmodeller, integrerad stämapparat. Kan användas i sju timmar på 2x AA batterier! Köp till nätadapter AD16E.
245549
Med video i 3M HD kvalitet,
- Med ljud i 24bit/96kHz kvalitet!
- Utbytbara mikrofonkapslar!
- Ljudinspelning på fyra spår samtidigt!Utbytbara mikrofonkapslar
Q8 levereras med en specialdesignad avtagbar X/Y-mikrofon. Den är även kompatibel med många av ZOOMs andra mikrofonkapslar. Om du har en H5 eller H6 kan du använda dessa till Q8 också, som t.ex. SGH-6 shotgunmikrofon eller MSH-6 mid-side stereomikrofon. (*EXH-6 TRS/XLR-kapseln är inte kompatibel med Q8)

Stor LCD-display
PÅ Q8 finns en stor LCD-touchscreen som är enkel att använda och är rik på avancerade funktioner. Två XLR/TRS komboingångar låter dig koppla in externa mikrofoner och ljudkällor. Den inbyggda högtalaren och hörlursutgången gör det enkelt att lyssna direkt ur enheten. Det finns till och med en HDMI-utgång.

Flexibel montering
Den högkvalitativa 160°-vidvinkellinsen och de flexibla monteringsmöjligheterna ger dig möjligheten att ta video med full realism och skarp definition var du än befinner dig. Q8 har fästen för både tripodstativ och actionkamerafästen.

Bättre än HD
Q8 går bortom standard HD. Här får du 3M HD (2304 x 1296 pixlar @ 30fps/24mbps) och även två typer av HD (24mbps och 16mbps för ökad lagringskapacitet) med upp till 60 fps vid 720p för att även kunna fånga snabba actionscener.

Infällbar XY
XY-mikrofonen är perfekt om du inte vill kompromissa med ljudkvaliteten. Den är infällbar så att den inte tar någon plats.

Ljudkvalitet
Med Q8 får du samma fantastiska ljud som finns i alla ZOOMs produkter med en upplösning upp till 24-bit/96kHz.

Ljudinställningar
Ett low cut-filter och medföljande vindskydd låter dig ta bort allt lågfrekvent brum. Det finns tre Autogain-inställningar och inbyggd kompressor och limiter. Q8 kan även användas enbart som en självständig stereo- eller fyrakanals ljudinspelare.

265504
Oavsett hur bra gitarr du har, så får de flesta pickups gitarren att låta odynamiskt och platt när du kopplar den till en PA-anläggning. Med Zoom A3 kan du remodellera ditt gitarrljud!Välj mellan 16 olika typer av gitarrkroppar eller mellan 28 historiska kända gitarrer.
Utöver detta finns det 40 olika effekttyper för akustisk gitarr.En komplett lösning för din akustiska gitarr, som dessutom har Anti-feedback ­funktion, ­stämapparat, tap tempo, mik-ingång med fantommatning, balancerad XLR-utgång och stereo-utgångar!
236095
Tillbehörspaket till Zoom H5.

RCH-5 fjärrkontroll
AD-17 USB AC adapter
WSH-5H Vindpäls.
260669
Ge din iPhone proffsljud! För iPhone, iPad och iPod Touch. Förvandla din iOS-enhet till handhållen Audiorecorder genom att ansluta en Zoom iQ6 – Världens första stereo X/Y mikrofon med Lightning kontakt. Fånga ljudet på konserter, intervjuer, möten och lektioner med precision och full kvalitet. Dela sedan dina upplevelser med resten av världen!

X/Y Stereo för realism vid alla inspelningar

Samma geniala mikrofonkonstruktion som på den världsberömda H4n. X/Y stereo inspelning är ett utmärkt sätt att täcka in ett brett ljudfält samtidigt som ljudkällorna i mitten behåller definitionen. Du kan även ändra upptagningsområdet mellan 90° och 120°.

Förlängd Lightning-kontakt, Avtagbar Distansbricka.

Detta tillåter att iQ6 kan användas tillsammans med de flesta Iphone-, iPad- och iPod-fodral. Koppla in iQ6 och spela in helt enkelt!

Mikrofon In, Hörlur Ut.

iQ6 har en stor analog MIC GAIN ratt och en tre-segments LED-nivåmätare. Detta tillåter dig att alltid göra perfekta inspelningar i alla omgivningar, från tysta möten till volymstarka konserter. Med kristallklar återgivning utan distortion. På själva enheten sitter även en hörlursutgång placerad. En finess med den är att man slipper den störande fördröjningen som skapas i operativsystemet.

Kompatibilitet

Öka din kreativitet! iQ6 fungerar självklart med appar som Garageband och Voice Memo, men även med de flesta appar som tillåter en extern mikrofon.

Zoom Handy Recorder App

Zoom Handy Recorder app, som finns för gratis nerladdning från iTunes App Store, tillhandahåller en mängd verktyg för din iQ6 och din iOS enhet. Avläs nivåer på skärmen, ställ volymen på hörlurarna, lägg till automatiska inspelningsfunktioner så att du inte missar några detaljer. Välj linjärt PCM format för högsta ljudkvalitet eller AAC formatet när du behöver snåla med lagringsutrymmet. Lägg sen till kompression, EQ och reverbeffekter för att ytterligare förbättra inspelningarna. Ladda upp din inspelning till SoundCloud eller maila den till dina vänner direkt från appen!

Specifikationer:
Ljudkvalitet: 44.1kHz/16-bit , 48kHz/16-bit
Input gain: +11 to +51dB
Högsta ljudnivå in: 130dB SPL
Anslutning: Lightning connector
Strömförsörjning: Powered by the connected iOS device
Kompatibla enheter: iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPod touch (5th generation), iPad (4th generation), iPad Air, iPad mini.
Kompatibla OS: iOS 6.0 och nyare
Dimensioner: 61.1 x 30.6 x 53.1 mm
Vikt: 28.8g
Inkluderade tillbehör: Stereo mini jack (combined headphone/line level output), Användningsmanual, foamvindskydd
Köp till: Vindpäls, Hairy Windscreen (WSU-1)
260741
ZOOM R24 tar portan ett steg längre och kombinerar 24 spårs-inspelning, ljudkort och controller med trummaskin och sampler funktioner. Allt Du behöver för din musikproduktion finns där Du behöver det. PORTA STUDIO Spela in 8 spår samtidigt som Du spelar upp 24 spår! Spela in i alla miljöer, från liveframträdanden med multiuppmickat trumset till repetitioner och låtskrivande. Eller varför inte ljud till film och video. R24ans kapacitet med 8 inspelningsspår samtidigt gör det enkelt att arbeta som ett proffs. Spela upp 24 spår simultant med 16/24 bit linjärt WAV format och 44.1 eller 48kHz samplingsfrekvens. LJUDKORT Ljudkort med 8-in/2-ut kapacitet! R24 fungerar även som ljudkort till din dator. Du kan spela in med högsta kvalitét på 8 spår och uppspelning av 2 spår simultant. Stödjer 24-bit/96kHz vilket ger högsta möjliga ljudkvalitet. Använder Du 44.1 som samplingsfrekvens kan Du även lägga de interna DSP effekterna till datorns ljudspår. En speciell kontroll låter dig justera balansen mellan din sequenser och direktljudet vid monitorlyssning. CONTROLLER Styrenhet för alla större sequenserfabrikat! Ditt sequenserprograms transport och mixningsfunktioner kan styras via R24’an. Detta ger dig en mer realistisk känsla och bättre kontroll vid mixning. Stöder bla. Cubase, Logic, Sonar m.m. SAMPLER/TRUMMASKIN Triggerpad sampler med 24 röster 8 pads x 3 banker! Med samplerfunktionen kan Du använda en utvald del från vilket spår som helst som loopmaterial. Spela dem sedan i realtid med trumknapparna, eller använd den inbyggda sequensern för att bygga upp loopstrukturen hos en låt. Alternativt, det medföljande USB minnet 2GB innehåller trumloopar som kan arrangeras fritt till ett professionellt trumkomp. Det är även möjligt att spela in på ett spår samtidigt som Du spelar upp looparna och enkelt blandar inspelnings och samplerfunktionerna.
196672
En mid-side stereo shotgunmikrofon. Förutom en riktad shotgunmikrofon har denna modul en dubbelriktad sidomikrofon som fångar in omgivningsljud från sidorna. Du kan fritt justera sidonivåerna.
265503
Nya H2n har samma suveräna mikrofoner som sin storebror H4n och spelar in i 90° XY stereo eller MS-stereoformat Mid-Side.
Tack vare denna teknik kan man reglera stereobilden ändå upp till 360° med en otrolig ljudkvalitet.

Ny design
H2n har fått en ny stilren blanksvart design. En ny större LCD display på 128x64pixel ger en mycket tydlig översikt. Tack vare en enda inspelningsknapp på fronten och en stabil analog kontrollratt på sidan har du full kontroll över dina justeringar.

Utökad prestanda
Batteritiden är utökad till över 10 timmars användningstid. Även minneskapaciteten är utökad med upp till 32 GB SD/SDHC, vilket ger en inspelningstid på upp till 50 timmar PCM 44,1 kHz/16bit eller 555 timmar i MP-3 format 128 kpbs.
För ännu snabbare överföring av filer så är H2n utrustad med en USB 2.0 High Speed anslutning.

Mer för pengarna
Steinbergs Wavelab LE7 redigeringsprogram, ett 2GB SD-kort och 2st AA-batterier medföljer utan extra kostnad!Funktioner
Lo-cut Filter, Compressor/Limiter, Auto Gain, Pre-Rec, Auto-Rec, Tuner, Metronome, Variable Speed Playback, Key Control, A-B Repeat, File Dividing, Normalize, MP3 Post-Encode, Track Marker, Surround Mixer.

Anslutningar
Mic/Line Input: 1/8” 3,5mm Stereo phone Jack Phones/Line Output: 1/8” 3,5mm Stereo phone Jack USB: mini B-type 2,0 High Speed Jack Jack för Nätadapter tillval
218775
I H1 Handy Recorder har Zoom placerat sin välkända inspelningsteknologi, deras studiokvalitets mikrofoner i den enklaste, smartaste och mest portabla enheten någonsin.Du finner ävenen referenshögtalare, smart placerad på den ena kortsidan.

Superlätt att hantera
Med sitt helt nydesignade utseende och gränssnitt blir H1Zoom´s mest lättskötta inspelare. Alla funktioner finns under dina fingertoppar. Tex. trackmarker, auto record, low cut filter, nivå och volymkontroller. Allt med dedikerade reglage.Dela med dig
Med sin höghastighets USB 2.0 port blir överföringen av dina audiofiler till din dator en enkel match. Lyssna, editera, och dela med dig till dina fans , vänner eller uppdragsgivare.Nytt i version 2
- H1 kan nu användas som en USB-mikrofon,
- Steinberg Wavelab LE medföljer för PC/Mac.


196669
Zoom F8 är en avancerad fältinspelare för film och ljuddesign. Med 8 ingångar och inspelning på 10 spår, preamps med superlågt egenbrus och stöd för ljudupplösning på 24-bit/192 kHz, så gör F8 ljudinspelningar i högsta kvalitet.

Mikrofonpreamps
F8 är bestyckad med Zooms bästa mikrofonpreamps och har ett extremt låg egenbrus (-127 dBu EIN) och high gain (upp till 75 dB) med +4 dB lineingångar.

Time code med exakt precision
Tidskodningssystemet ligger i teknikens framkant. F8 använder en Temperature Compensated Crystad Oscillator (TCXO) som genererar tidskodning med en noggrannhet på 0.2 ppm, vilket ger en stensäker synkning mellan video och ljud.
F8 har stöd för alla standard dropframe- och non-drop-format och kan synkronisera till tidskodning som skickas från externa enheter. In- och utgång finns med standard BNC-anslutningar för enkel anslutning till vilken rigg som helst.Vikt och konstruktion
Förutom att vara flexibel och rik på funktionalitet så är F8 den minsta fältinspelaren med åtta XLR comboingångar som någonsin tillverkats. Vikten utan batterier är mindre än 1 kg och aluminiumchassit är både robust och stryktåligt.

Display
Färgdisplayen är på 2.4 tum och bakgrundsbelyst och fungerar således bra både i ljus och mörker.

Filformat, upplösning och samplingsfrekvenser
F8 spelar in i BWF-kompatibelt WAV-format i 16 eller 24-bit upplösning och i alla standardsamplingsfrekvenser upp till 192 kHz. Vid inspelning in MP3-format kan du välja bithastighet mellan 128, 192 och 320 kbps.

F8 ger dig alla möjligheter du behöver för att göra professionella fältinspelningar:
• Fantommatning (+24V/+48V) kan aktiveras separat för varje ingång.
• Alla Zooms mikrofonkapslar går att plugga in.
• 10 spår – 8 kanaler in, plus ett stereo mix-spår* – som låter dig simultant spela in stereo och omgivningsljud.
• En inbyggd mixer med flexibel dirigering av alla in- och utgångar. Varje kanal har kontroller för stereobalans, input/output delay, filter och limit.
• F8 kan monteras på ett tripodstativ och det går även fäste den i en kamera med hjälp av den medföljande monteringsfästet.
* Stereo mix-track spelas inte in vid samplingsfrekvensen 192 kHz.

Inspelning på dubbla SD-kort
Spela in till två separata SD/SDHC/SDXC-kort samtidigt, upp till 512 GB var. Detta ger dig omedelbar backup och möjligheten att dela upp inspelningar (t.ex. 8 spår till ett kort och stereo mix till det andra).

Tre strömkällor
F8 kan använda externa 9-16V DC-batterier. Intern ström fås utav 8 st AA batterier. F8 kan byta strömkälla från ett DC batteri till AA-batterier vid en användarbestämd volt-nivå för att inspelningen inte ska behöva avbrytas för batteribyte. Det går även att använda den medföljande 12V-adaptern.

Filskydd
Filerna sparas periodiskt under den pågående inspelningen. Detta ger en extra försäkring om att det som är inspelat också skyddas mot ett eventuellt strömavbrott eller att ett SD-kort dras ut.

Inspelning på två kanaler
F8 har ett tvåkanalsinspelningsläge som låter skapa säkerhetsspår på ingång 1-4, vart och ett med egen nivå, limiting, delay, fasinvertering och högpassfilter.

Förinspelning
Pre-record-funktionen gör att inspelningen startar upp till 6 sekunder innan du trycker på inspelningsknappen. Detta för att inte missa någon tagning på grund av att du trycker för sent.

Omfattande monitoring
Ute i fält är det viktigt att snabbt kunna kontrollera nivåerna medan du spelar in. Med F8 är det enkelt. En display låter dig lyssna på ett eller flera spår samt vilket som helst av Main- och Sub-utgångarna, genom ett dedikerat ¼” hörlursjack.
Signaler kan fritt dirigeras till höger och vänster hörlurskanal, pre- eller post-fader, och hörlursutgången kan switchas över till mono. Du kan även ställa in notifikationsljud till hörlurarna om batterinivån är låg, när inspelning börjar/slutar, eller om ett inspelningsfel uppkommer.
F8 har en inbyggd 100 mW hörlursförstärkare, vilket gör det möjligt för dig att lyssna även i bullriga miljöer.

Trådlös Styrning via Bluetooth
Zoom F8 är den första fältinspelaren som kan styras via Bluetooth. Appen F8 Control för iOS ger trådlös kontroll över F8 från din iPhone, iPad eller iPod Touch (5th Gen) genom Bluetooth LE Protocol. Funktioner såsom Record, Play, Stop, Fast-Forward, Rewind, mixer och fader. Du kan också styra ingångsnivåer, tidskodning och batteristatus. Du kan även byta namn på filer, lägga till metadata och sätta datum/tid direkt från din iOS-enhet.

Ingångar
F8 har 8 diskreta ingångar med låsande Neutrik XLR/TRS comboanslutningar. Varje ingång har en dedikerad gainratt, en LED nivåmätare och Record Ready och PFL-switch. En 10-pinsanslutning på baksidan tillåter användning av Zooms mikrofonkapslar, som också går att använda tillsammans med förlängningskabeln ECM-3 (ingår ej).

Utgångar
Förutom två dedikerade ¼” hörlursutgångar, så har F8 fyra utgångar: två Main-utgånar(balanserad TA3 mini-XLR jack) för att ansluta till extern mixer eller processeringsenhet, och två Sub-utgångar (single obalanserad 1/8” stereo minijack) för att ansluta till en kamera.
271503
Multieffektpedal och USB interface förenar enkelheten hos ett pedalbord med möjligheterna i en multieffekt pedal. G3 erbjuder total kontroll över individuella effekter och förstärkaremuleringar. Du kan med lätthet modifiera din ton även under ett hektiskt framträdande. Den inbyggda loopfunktionen och trum-maskinen ger ytterligare några ess i skjortärmen.
218774
Med RC-4 styr du: recording start, play, stop, fast forward/reverse, rec.nivå och inspelningskälla. Praktisk när du har H4n på t.ex högt mikstativ etc. Eliminerar störande hanteringsljud.
180160
1  2  Nästa »  |  Visa alla